Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Zavarna ha a barátnőtök #onefingerchallenge képet töltene fel instagramra?
Figyelt kérdés
2016. dec. 5. 20:38
11/23 anonim válasza:
Engem már az is zavarna, ha aktívan használná azt a szart. :)
13/23 anonim válasza:
dehogyzavarna azt sem tudom mi a nyomoruság az
14/23 anonim válasza:
Zavarni nem zavarna, de szakítanék vele. Nem konkrétan emiatt, hanem általában nem a kedvencem az a népréteg, amely idióta módon, kritika nélkül követ minden hülye tömegdivatot.
Mármint oké, csinálják, ha ők ettől boldogabbak. De otthonra nem kéne egy ilyen bohóc.
15/23 anonim válasza:
Ki vagy te, hogy megszabd azt, hogy ki tartsa meg magának a véleményét, és ki nem? Elárulom, akkora senki vagy, mint én.
16/23 anonim válasza:
És aztán melyik a te csajod? :) Hagy lássuk ! Utána megmondjuk zavarna e,van e olyan szép,hogy valaki rákattanna?!
17/23 anonim válasza:
Hát behalok az ilyen marhasagokon. 😂
Igaz nő vagyok,de engem marhara zavarna ha a pasimnak ilyen hülyeség eszébe jutna.
N25
18/23 anonim válasza:
Ostoba proli hóbort. Ettől most menő leszel? Jézusom.
Mi lesz a következő? Kiposztolják, hogy a saját seggüket nyalják ki?
20/23 anonim válasza:
Zavarna, elég nagy hülyeségnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!