Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, egy nagydarab, magas, zsírosabb pasiban mi a szexi, vonzó dolog?
Van itt olyan csaj akinek bejön ez a típus?!
193magas,140kilo.
A 140 kiló így leírva nagyon soknak hangzik. Bár elég magas vagy hozzá, de nehéz elképzelni, hogy egészséges legyél így. Lehet, érdemesebb lett volna részletesebben kifejtened a testalkatod, sok negatív kommentet elkerülhetnél. :)
Alapvetően az a fajta vagyok, akit nem érdekelnek túlzottan a külsőségek, sőt, ha őszinte akarok lenni, nem kedvelem sem a sáskákat, sem az agyonizmozott pasikat. Párom is pocakos, és sokkal jobban bejön, mint amikor nyüzüge volt - bár persze úgy is szerettem. :)
Személy szerint a "nagy mackók" nem az eseteim, de ha ettől függetlenül beleszeretnék egy ilyen pasiba (pl. ismerősi körből, indirekt módon), akkor nem lenne kizáró ok.
Viszont kérdező, ne keseredj el, igenis vannak nők, akiknek a "nagy mackók" az esetei, nekem is van ilyen baráti körben. :) És akinek ez jön be, az pont azt szereti, hogy ölelgetni való, védelmező - neked meg aztán a magasságod miatt ez pláne igaz.
Persze nem árt, ha társul mellé néhány belső érték is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!