Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy ezután nem szeretem a páromat. Miért érzem ezt?
Mert rossz volt. De ennyire kiábrándultal belole emiatt?
Tenyleg abbahagyta egyből? Nem erőltette utana, h próbáljátok ujra? Azota normálisan kezel? Mielott belementem gyakran mondogatta vagy tett olyan megjegyzést, h béna vagy, ha nem próbálod meg vele?
Elvesztetted a bizalmat felé, és oda a vágy is.
Beszélj vele erről!
Tisztazd magadban. Ha amugy tok normalis veled es nem utalgat sehogy sem arra, h nem sült el jol a dolog, akkor talan teged érintett érzékenyen ez.
Anno az en párom is feldobta, h próbáljuk ki. En nem szimpatizaltam vele, de kíváncsiságból belementem. Mar az elso korben kertem, h ez nem jo, eleg.
Elfogadta, mondta, h oke, van ilyen. " vissza váltottunk" rendes szeretkezesre, ami jol sült el.
Utana poenkodasbol feldobta egyszer egyszer, de mivel ismerem ot, h mikor " dili" , mikor gondolja komolyan, ezert csak viccelodtunk vele inkabb. De komolyan soha többé nem állt elo vele. Bennem nem hagyott sérelmet, meg úgysem, h tudom volt olyan nője, aki kifejezetten igy szerette.
Biztos, h amugy minden rendben köztetek es ez nem csak egy pont volt az i-re?
Ez NEM ok, csak egy jó kifogás.
Ülj le és gondolkozz el, MIÉRT nem szereted őt IGAZÁBÓL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!