Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretem a páromat de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a páromat de nem "merek" náluk aludni. Lehet h az előzőkapcsolatom az oka?

Figyelt kérdés

Év elején szakítottam az exemmel, másfél éven keresztül mindennap együtt aludtunk. igazából az egész kapcsolatunk nagyon stresszes volt. mindketten túlzottan féltékenyek voltunk. és nem is engedte h itthon aludjak, Amikor szakítottunk és itthon aludtam akkor megkönnyebbülést éreztem..

már 3 hónapja vagyunk együtt a jelenlegi párommal de még nem aludtam náluk.

2015. máj. 31. 00:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy az előző kapcsolatodra vezethető vissza. Tégy egy próbát,és lasan bele szoksz.mert nem élhetsz a biztonságot nyujtó családi othonban a szüleidnél eztán.
2015. máj. 31. 02:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Biztos hogy az előző kapcsolatodra vezethető vissza. Tégy egy próbát,és lasan bele szoksz.mert nem élhetsz a biztonságot nyujtó családi othonban a szüleidnél ezután mindig.
2015. máj. 31. 02:06
 3/3 anonim válasza:
Nem kéne féltékenykedni és nem szabad engedni hogy az alvás ekkora probléma legyen. Ne hagyd hogy az alvás miatt menjen szét a kapcsolat, ez nonszensz.
2015. jún. 2. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!