Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelki beteg fiúként felejtsem is el a komoly kapcsolatot?
17-es.
Egyetlen dolgot felejtsz el,ami a legnagyobb különbség.
Ha férfiként átlagosnak születsz,0 esélyt kapsz egyáltalán bármilyen nőtől kb. manapság.
Ha átlagos nőnek születsz, ha csak 18 éves korodtól pl. egy évben egy srác érdeklődik irántad komolyabban,aki mondjuk téged is érdekel éppen, akkor 25 éves korodig 7 komoly esélyed van párra.
Nekem most 25 vagyok srácként, és soha nem kaptam egyetlen nőtől esélyt sem...
Szóval röviden,ha nőnek születsz,van esély a boldog életre,és párkapcsolatra egyaránt. Míg ha férfinek születsz,nincs esélyed erre...
Ez a legnagyobb,valódi különbség manapság.
"Én őszintén úgy gondolom hogy ezt a pasik intézték el maguknak ezen az oldalon."
Ez azt jelenti, hogy akik most beszélnek a problémáikról, azokat bünteted olyanok reakciói miatt, akiket nem is ismernek? Ez kb. meredekebb, mint az unokát elővenni a nagyszülők bűnei miatt...
Az a szomorú helyzet, hogy férfiként valóban nem lehetsz lelkibeteg. Ha az vagy, leírnak, nem csak a nők, hanem mindenki más is.Ismeri valaki a Sopranos című sorozatot? Maffiasorozatról beszélgetünk, ahol a "kersztapa" szorongásos depresszióval küzd. Kénytelen terápiára járni. És retteg attól, hogy a "kollégái" és a külvilág megtudja, mert konkrétan kifiléznék a legelső adandó alkalommal. Szóval ebben a világban nem engedheted meg magadnak férfiként azt a luxust, hogy legyen időd x ideig siránkozni azon, hogy neked leki gondjaid vannak. Vagy megoldod magad, vagy kérsz diszkrét módon szakembertől segítséget, vagy kussolsz, és viseled a nyomort. Nagyjábol ezek az opcióid vannak. Minden másért büntetni fognak. Nem csak a nők, hanem a haverjaid is. Sőt az egész társadalom.
Ez van, ezt kell szeretni. Ezzel kell kezdeni valamit.
Most tényleg vitatkozni fogunk?
Igen de itt nem az volt a "kérdés" hogy vajon a válaszolók miért gonoszak és nyitnak vitákat az amúgy értelmes kérdések alatt. Hanem hogy a sírós kérdéseket miért nem lehet értelmesen megválaszolni. Erre a válasz amit már leírtam. Persze sokan járnak ide kiadni a gőzt mocskolódni vitatkozni de engem az még szórakoztat is. Arról nem is beszélve hogy ez a mentalitás sem lenne ennyire feltűnő szerintem ha nem lenne kérdés ami alá lehet menni vitatkozni és mocskolódni. Az értelmes kérdések alatt ritkán alakul ki vita mert figyelmen kívül hagyják a gyökereket. Viszont van hogy a kérdező maga írja le hogy csak a többi hasonszőrűt keresi a kérdésével. Erre érdemesebb lenne nyitni egy csoportot mert ez a felület nem erre való.
Talán nem nyafizni kéne. Nekem egyetlen átlagos külsejű haverom van, akinek még soha nem volt nője, de ő nem is hajlandó erőfeszítéseket tenni, ő nyíltan közölte a haveri társasággal, hogy neki vannak dolgok, amik jobban érdeklik, mint a nők, úgyhogy neki nem kell olyan. Lehet, hogy egyszerűen aszexuális. Mindenesetre még a csúnyácskább haverjainak is épp van barátnője, vagy most pillanatnyilag nincs, de amúgy szokott lenni, és nem is bányarém csajokról beszélünk. Az utcán is 95%-ban átlagos párokat látok, a maradék oszlik ketté nagyon alja csöves párokra, meg topmodellcsaj+gyúróstopsrác párokra.
A barátomat is átlagosnak mondanám, ha pártatlanul próbálom nézni, sőt, mielőtt összejöttünk, hosszú ideig csak elhajtotta minden csaj egy testi hibája miatt... én mégis a bolygó legjobb pasijának látom :D
Magamat is átlagnak tartom, nem vagyok szépség, de azért nincs nagyon eltorzult mocsáriszörny fejem. 22 éves vagyok, az egyrészt már majdnem 25, másrészt remélhetőleg 25 évesen is ugyanannyi kapcsolaton leszek túl, mint most: eddig életemben ÖSSZESEN 3 értékelhető próbálkozás volt nálam pasik részéről. Ebből egy kb annyiból állt, hogy velem beszélgetett sulis dolgokról, másokkal meg nem, innen nekem kellett tenni azért, hogy egy pár legyünk, a másikért meg a fél életem odaadnám, ha nem történt volna meg :D A többi "kezdeményezés" az szánalmasabbnál szánalmasabb (dugópajtinak akart a csaja mellé, leribizett majd 5 percre rá megkérdezte hogy összejövünk-e, stb)
Szóval még mindig nem úgy néz ki, hogy még a csúnyább nőstényekért is százan állnak sorba, míg az átlagos pasiknak SOHA nem lesz esélyük.
Te is panaszkodsz, és egy kalap alá veszel minden nőt. Ki lehet ám szagolni ezt. Én se adnék neked esélyt, ezt így látatlanban megmondom, pedig nem tudok rólad semmit. De a hozzáállásod miatt biztos.
Kicsit szedd össze magad, és egyből menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!