Van rá esély hogy komoly beteg lettem?
"Múlthét szombaton szexeltem egy ismeretlen néger pasival egy szórakozóhelyen! Rá 2 napra nagyon beteg lettem és azóta is tart. Lázam van torok fájás hányinger! A pasimmal azóta nem is merek szexelni mert nem akarom, hogy elkapjon valamit! Szerintetek van rá esély, hogy valami fertőzést kaptam?"
Pasid van ,de egy másik csávóval csinálod. Megérdemled ,rib🅰nc.
Remélem elhagynak ,te hülye szar darab.
Ui.: Kit érdekel ,hogy milyen származású a férfi? Te korlátolt gondolkodás fogyatékos pics🅰.
Ja múlt szombaton és 8 nappal később teszed fel a kérdést?
Mi a fa*ért kell ilyen átlátszó kamu szarokat kiírni ide? Erre vered, te gyökér?
Ideje elmenni az orvoshoz. A háziorvosnak mondd el a panaszaid, mitől alakult ki, ő majd ad beutalót megfelelő szakorvoshoz.
Megrak egy ismeretlen néger, ráadásul párod is van, és csodálkozol, hogy mindennek elhordanak? Nem másokban a hiba, hanem benned, nem is kicsi. Amúgy meg nem értelek, mi a vonzó egy szó szerint és nem szó szerint is sötét négerben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!