Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon csúnya vagyok akkor hogy szerezzek barátnőd? Valami tanács vagy hasonló?
mekkora bunkok vagytok...főleg az utobbiak. fogadjunk ti is itt rimánkodtok gyakorikérdéseken minden szaron. ti is ugyan ugy elvárjátok a normális válaszokat a kérdéseitekre.. akkor meg milyen jogon itéltek megy egy ember? főleg EGY SZO MIATT. ti is ugyan olyan primitivek vgaytok. ha nem jobban.
kedvesem. tudod van egy olyan mondás, hogy az a csunya, aki elhiszi magárol, hogy szép. midnenki talál társat. gondolj bele...mennyi beteg embernek van kedvese...te "csak" a külsőddel nem vagy megelégedve. hidd el. semmiség. remélhetőleg kinövöd.
L/19
Szerintem meg nem a külsőd a fő probléma.
Jó lenne ha felnőnél mielőtt barátnőt keresel mert az írásaidból ítélve még nem vagy elég érett.
Majd idővel biztosan meglesz.
felnőni? mi az hogy felnőni? rengeteg csitri van akiknak van pasijuk és mégseincsenek felnőve...minen ember máshogy viselkedik..nem lehet áltlaánositani. valakinek a gyerekesebb stilus jön be valakinek nem. ennyi.
19/L voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!