Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon csúnya vagyok akkor hogy szerezzek barátnőd? Valami tanács vagy hasonló?
"Ha nagyon csúnya vagyok akkor hogy szerezzek barátnőd?"
Ha sok pénzed van, nem probléma a csúnyaság. A nőket kevésbé érdekli a pofád, mint a pénztárcád. Járj közgázra vagy műszakira (vill. mérnök, informatika, gépész) és aztán keress sok pénzt.
26/N vagyok. Eletem legnagyobb szerelme nem volt epp a toppon kulsoleg, kisse csunyacska volt, es amikor eloszor talalkoztunk, meg kisse budos is volt. Szerintem atlagos lany vagyok, sokan tartanak helyesnek, szepnek, es mindig volt korulottem valami udvarlofele :).
Viszont en halalosan belezugtam abba a fiuba, senki mas nem kellett, tobb honapomba telt, mire megszereztem magamnak :) szakitottunk, de miattam, mert hosszu idore kulfoldre kellett mennem. DE imadtam, es nekem o volt a legszebb.
Nem a kulson mulik a dolog. Hanem a kisugarzason, hogy meglegyen benned az a plusz, amitol mindenki eldobja az agyat. Ha onbizalomhianyos vagy, menj be egy konyvesboltba es szerezz be par onbizalomtreningelo konyvet, neha nagyon hasznosak tudnak lenni.
En a netes ismerkedest nem javaslom annyira, inkabb megis szemelyesen kellene beprobalkoznod. Sok sikert
Nem vagy lekésve semmiről, 17 éves vagy, előtted még az élet. Amúgy talán egy kis külső javítást próbáltál? Ha nagyon csúnya az arcod növeszd meg picit a hajad ( 4-5 cm-re, ne nagyobbra), ez elveszi az arcodról a figyelmet. Kiálló fülekre is a hosszú haj a jó. Pattanásos bőr: menj kozmetikushoz vagy vegyél krémet rá, dagadt vagy:fogyókúra, vékony vagy: hízz.. Így látatlanba télleg nem lehet megmondani, amúgy lehet,hogy rossz körökbe keresgélsz... A mostani barátom ismerem már 3 éve látásból, akkor aztmondtam, ha megkéne csókolnom elhánynám magam. Akkor utána nem is igen láttam, sose beszéltem addig vele egy szót se... Aztán elmentünk buliba egyik haverjával, ő is ottvolt,felvett msnre,taliztunk és mostmár 7 hónapja boldog kapcsolatom van vele. Szóval nem mindig a külsőségekre kell menni.
19/L
Én nem tartalak primitívnek.
Néha én is felhúzom magam ezeken a nyomorék válaszolókon.
Különben ne depizz, ismerkedj neten :) Ha akarsz írhatsz nekem is, szívesen beszélgetek.
Én sem vagyok valami szép, nincs sok barátom, nincs kivel dumálgassak.. Kicsit magányos vagyok.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!