Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még hozzám hasonló lány? 20l
Csendes, visszahúzódó, félénk lány vagyok. Annak ellenére, hogy nem szeretek központban lenni szeretem az embereket, és szeretem a társaságot, szeretek eljárni szórakozni. Külsőleg minden rendben van velem.
Nem érzem magam rossz embernek, de úgy érzem, hogy senki nem vesz komolyan. Nem vagyok szimpatikus senkinek, azért mert ilyen félénk vagyok. A pasik nem vesznek észre, mert félnek tőlem.
Az érdekelne, hogy vannak még olyan lányok akik ilyenek? Ha vannak, ti hogyan éltek, elégedettek vagytok az életetekkel, hogyan alakulnak a párkapcsolataitok?
Érdekelne, hogy talpon lehet-e maradni a világban ilyenként. Teljesen össze vagyok törve, mert az ellenkezőjét tapasztalom mindig.
Ez hülyeség, hogy azért nem vagy szimpatikus mert félénk vagy és a pasik miért félnének attól, hogy csendes vagy? Valami más probléma lehet, ellenségesnek tűnhetsz vagy túlságosan zárkózottnak ez esetleg olyan ami nem szimpatikus.
Egyénként a társasággal is lehet baj, pl. voltam már olyan emberekkel bulizni ahol én voltam a csendes és mindenki más ilyen "menő" nagypofájú volt, ott hozzám se nagyon jöttek oda, ha még is akkor "kedvesen" érdeklődni, hogy én miért vagyok más, mint ott a többi lány...
én is ilyen vagyok, és a fiúk kezdeményeznek. remélem majd 'kinövöm' ezt a csendességemet meg a többit :D valamikor cask fog változni :)
17/l
én is pont ilyen vagyok...:///
szeretek szórakozni (nem szórakozóhelyekre járni, hanem csak egyszerűen elmenni moziba), de én is elég félénk vagyok... mintha az saját soraimat olvastam volna a tiéd helyett! :) ;-)
Dettó ilyen vagyok csak fiúban.
Nem vagyok elégedett az életemmel. Nem volt még barátnőm, nem éreztem azt hogy vkinek tetszenék. Kevés barátom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!