Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar, ha egy lány "lenézett" munkákat végez?
Például takarító, konyháslány, pincérnő, pultos, bolti eladó, árufeltöltő, butikos, recepciós, stb.
Zavarna titeket? Főleg ha ti jobb pozícióba vagytok? Szégyellnétek vele megjelenni barátok, család, munkatársak előtt?
Szerintem ezeket a munkákat kevesebben nézik le, mint az enyémet. (HR-es)
Ha valaki meghallja ezt a két betűt, anélkül is egy semmirekellő ribinek gondol, hogy tudná, hogy valójában mit csinálok. Egyébként ha valaki le is néz, ne törődj vele, a munka munka, te ebből élsz meg. Ne szégyelld magad. Jobb lenne, ha munkanélküli lennél és mások nyakán élősködnél?
Ez attól is függ, hogy a férfinak mi a munkája.
A többséget nem zavarja, de a legtöbb orvos, mérnök, jogász nem ilyen nőt keres párkapcsolatra.
1. Számomra nincs olyan, hogy lenézett munka
2. Már unom amúgyis a multi-rabszolga nagyokos p-csákat, akik a fizetős büfészakos diplomájukkal beülnek fingot fűrészelni HR-esként vagy könyvelőként egy légkondicionált irodaház 6. emeletére, és nagyon odavannak maguktól, hogy mekkora karriert csináltak.
Tehát igazából nekem még szimpatikusabbak is az úgymond "egyszerű" lányok.
Szerintem még mindig jobb ez, mint minden második plázapicha ever, amelyik büszke rá, hogy jogászhallgató, mert attól okosnak tűnik, de épp semmit nem tud az életről. :D
(Tudom, vannak ott tényleg okos nők is, de a tendencia a fentit mutatja nagy átlagban.)
Amúgy egy pincérnő vagy pultos alkalmanként többet tud keresni, mint a csodadiplomás nők, szóval emiatt nem kell alacsonyabb rendűnek érezni magad.
#3, ahhoz képest, hogy HR-es vagy, tök normálisnak tűnsz :)
Ami kellemes meglepetés, mert kapcsolatba kerültem életem során már legalább ötven HR-es csajjal(nem OLYAN kapcsolat, csak munkakapcsolat), de egytől egyig teljesen elviselhetetlen, kabbeaf*zom nők voltak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!