Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar sok fiút egy lány múltja?
Azért sok nőt is zavar, ha a srác múltja nem tökéletes... Igaz más téren. Elég megemlíteni a gyerekkori kleptomániát, hát még a durvább dolgok...
Bár van különbség a "kicsapongó" és a "címeres qrva" között.
olyan ez mint a cipő vásárlás.
van aki cipőboltban új cipőt vesz,amit páran felpróbáltak ott a boltban,de utcán nem hordták sosem.
és van akinek jó a turkálóból a használt cipő is.
Qrvából lesz a legjobb feleség :)
Szóval engem pl nem zavar, ha őszintén elmondja, persze
csak ha el akarja. Viszont ha rákérdezek, és hazudik,
akkor lapát, ne indítsunk már egyből egy kapcsolatot
hazugságokkal.
Ha tud hűséges maradni, miért ne kaphatna egy esélyt?
Mindenki volt fiatal, és kivétel nélkül mindenki csinál olyan dolgokat az életében amiket megbán, vagy legalábbis nem büszke rá. Legyek szó akármilyen témáról.
sokan élnek kicsapongó életet, de az a fontos hogy tanuljon is belőle az ember.
Az említett dolog szerintem akkor fordul elő a leggyakrabban ha az egyik félnek sok kalandja, kapcsolata volt már, a másiknak pedig jóval kevesebb, ezért attól tart hogy tapasztalatlan a társához képest, valahogy kevésnek érzi magát mellé. De ez teljesen nemtől független dolog.
szerintem egy érett ember elfogadja a másikat a múltjával, vagy épp a hibáival együtt. Mindenki változik, no meg nem árt elfelejteni hogy egy kapcsolat alapja a bizalom. (lenne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!