Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért viselkedtek ilyen ostobának? Mi az oka ennek? (TISZTELET A KIVÉTELNEK)
Figyelt kérdés
20 éves koromban lett először barátom. Addig jópár fiú haverom volt, akikkel csak jó barátságban voltam. Szoktunk sörözni, dumalgatni, jókat hülyülni. Közben nekik jöttek mentek a kapcsolatok. Amióta nekem van barátom viszont teljesen elfordult tőlem az összes fiú haverom. Ők egymástól függetlenek, szóval ne haveri társaságra gondoljatok. Pedig nem hanyagoltam el őket, én ugyanúgy szerettem volna sörözni, hülyülni velük. Még is, mikor megtudták hogy van barátom (ráadásul nalam 10 évvel idősebb), akkor pár hónapon belül minden fiú haverom eltűnt az életemből. És nem rajtam múlt.
Barátom azt mondta, hogy titkon tetszettem nekik, és így már nem vagyok érdekes hogy kapcsolatban élek.
Fiúk, mi ennek a viselkedesnek az oka?
2016. nov. 27. 18:05
21/21 anonim válasza:
Ha már nem érdekled őket, nem mindegy, hogy miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!