Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért viselkedtek ilyen ostobának? Mi az oka ennek? (TISZTELET A KIVÉTELNEK)
20 éves koromban lett először barátom. Addig jópár fiú haverom volt, akikkel csak jó barátságban voltam. Szoktunk sörözni, dumalgatni, jókat hülyülni. Közben nekik jöttek mentek a kapcsolatok. Amióta nekem van barátom viszont teljesen elfordult tőlem az összes fiú haverom. Ők egymástól függetlenek, szóval ne haveri társaságra gondoljatok. Pedig nem hanyagoltam el őket, én ugyanúgy szerettem volna sörözni, hülyülni velük. Még is, mikor megtudták hogy van barátom (ráadásul nalam 10 évvel idősebb), akkor pár hónapon belül minden fiú haverom eltűnt az életemből. És nem rajtam múlt.
Barátom azt mondta, hogy titkon tetszettem nekik, és így már nem vagyok érdekes hogy kapcsolatban élek.
Fiúk, mi ennek a viselkedesnek az oka?
Egyik haverom írta azt, hogy nem akar zavarni így engem hogy van barátom.
De akkor más lányhaverjaival miért van nagyon jóban, holott nekik is van pasijuk??
Amúgy a barátommal nagyon megbízunk egymásban, és őszinték vagyunk. Egy haveri sörözésben nincs semmi. Haverok lehetnek ellenkező neműek. Meg attól hogy valakinek párkapcsolata van, attól még miért kéne ezt abba hagyni? Én se tiltom meg a barátomnak h nőkkel beszélgessen a munkahelyén. Vagy üzleti megbeszélés kapcsán nővel ebédeljen.
Nekem magas ez a logika.
A nők vajon mikor nőnek fel?
Ezt a fiú barátaim dolgot hanyagolni kéne, mármint nem a spanoskodás részt, hanem az illúziót, hogy elsődlegesen nem a nemi jelleg határozza meg az ilyen emberi kapcsolatokat.
Te meg kérdező teszed itt a hülyét, mintha nem tudnád, mi lenne az oka.
Kérdező: nem azt mondom, hogy logikus, de tényleg van bennem valami olyan fura érzés, amikor jobban jóban vagyok a pár csaj tagjával, mint a pasival. De tényleg nem túl jó ez így.
Amúgy, hülyeség, aki azt mondja, hogy nem lehet barátság nő és férfi között. Lehet csak van benne egy kicsi veszély, hogy mi van, ha... ennyiből nyugisabb egy azonos nemű barát, mert ott biztonságban vagyunk ilyen szempontból, nem kell ilyeneken agyalni.
Azért írtam haveroknak őket, mert nem lógtam velük egyfolytában. De attól még 4-5 éves ismertem mindegyiket. Egy gimibe, különórára jártunk évekig, és ott egész jól elvoltunk mint haverok. Hülyülés alatt meg rohadtul nem flörtölgetést értek. Sose flörtöltem velük, mivel nem jöttek be mint "pasik". Egyszerűen jól elvoltunk, sokat dumáltunk, söröztünk, buliztunk. Ennyi volt. Nem adtam félreérthető jeleket nekik sose, mert nekem más fiu tetszett (akinek én nem :D ).
Mellesleg az azért furcsa hogy az a 4-5 fiu haverom mind lekopott. Elég fura lenne ha mindegyiknek tetszettem volna, ezt annyira nem tudom elhinni.
Nekem egyik exemet egy fiú barátja lopta be, pontosabban vele csalt az ex :-)
Nekem is vannak és voltak is lány barátaim, ismerőseim, de kapcsolatban nem gondoltam arra, hogy majd velük csalom meg a barátnőm. Pedig nem egynek bejöttem bevallottan :-)
Ez van :-) van, aki féreg nemtől függetlenül, van aki meg jobbnak látja nem patkánynak lenni. Amiről te beszélsz az pontosan a tisztelet jele. Az meg, hogy nem érzed hol kezdődik a barátság típushiba. Én is el tudok sörözni és beszélgetni jó néhány ismerősömmel, de attól még nem vagyunk barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!