Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Folyamat bámul, de szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyamat bámul, de szerintem letörölt msn-ről. Akkor mi van vele? Többi lent. Segítség!

Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 hete felvettem egy srácot msn-re,1x beszéltünk..Azóta semmi..Állítólag rejtve jön fel,de én ezt nem hiszem el,hogy minden nap csak rejtve legyen fent..De nem értem,suliban,parkban folyamat bámul,de elég észrevehetően..Nagyon néz,volt hogy több ideig összenéztünk..De akkor ha így néz,miért törölt/tiltott le?És ha meg nem,akkor miért nem tud rámírni??Ha nem akar semmit akkor miért bámul??:S Nem értem a fiút..Mit csináljak?Nem fogok már utána futni:S De nagyon tetszik:S:S Lehet szépnek tart,de nem akar csajt?Vagy félénk?Szerintetek??
2010. ápr. 30. 12:46
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Cicuu köszi a komit...:DDD Utolsó:B*szki ez logikus..:/ Na akkor ennyi.:/
2010. máj. 2. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!