Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Folyamat bámul, de szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyamat bámul, de szerintem letörölt msn-ről. Akkor mi van vele? Többi lent. Segítség!

Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 hete felvettem egy srácot msn-re,1x beszéltünk..Azóta semmi..Állítólag rejtve jön fel,de én ezt nem hiszem el,hogy minden nap csak rejtve legyen fent..De nem értem,suliban,parkban folyamat bámul,de elég észrevehetően..Nagyon néz,volt hogy több ideig összenéztünk..De akkor ha így néz,miért törölt/tiltott le?És ha meg nem,akkor miért nem tud rámírni??Ha nem akar semmit akkor miért bámul??:S Nem értem a fiút..Mit csináljak?Nem fogok már utána futni:S De nagyon tetszik:S:S Lehet szépnek tart,de nem akar csajt?Vagy félénk?Szerintetek??
2010. ápr. 30. 12:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle. Ha bámul, azt jelenti, hogy látjátok egymást személyesen is. Akkor mi a f@szér nem kérdezed meg tőle?
2010. ápr. 30. 12:54
 2/21 anonim ***** válasza:
legegyszerűbb ha odamész hozzá, és megkérdezed...az msn egy baromság...sokat elvett a világból..már nem ugyanolyanok a kapcsolatok :(
 3/21 A kérdező kommentje:
Azért,mert nem ismerem..Még csak köszönőviszony sincs...
 4/21 A kérdező kommentje:
És így nem merek hozzá odamenni..Arra gondoltam,ha egyszer még néz nagyon,akkor integetek,vagy köszönök neki..Vagy mosolyogjak szerintetek?? És szerintetek letörölt?Nem tudom mi lehet vele:/
2010. ápr. 30. 12:56
 5/21 anonim ***** válasza:

látod, épp ez az, akkor minek vetted fel msnre??

mondom, SZEMÉLYESEN ismerkedj, ne egy gépen keresztül

2010. ápr. 30. 12:57
 6/21 A kérdező kommentje:
Jó..De esetleg tipped van hogy hogy a francba ismerkedjek vele személyesen??Nem akarok utána futni,ez így is elég ciki:S :D
2010. ápr. 30. 12:58
 7/21 anonim ***** válasza:
hát mondjuk a barátnőiddel olyan helyre mész bulizni, ahová ők is szoktak járni, így viszonylag könnyű szóbe elegyedni a másikkal szerintem, bár igen, így már furcsább, hogy felvetted előtte msnre :S
2010. ápr. 30. 13:02
 8/21 anonim ***** válasza:

A mai világban sokan leülnek az internet elé, és mivel egy monitort néznek "megnő a bátorságuk"... majd elkezdenek osztani, netszexelni stb... ennek rengeteg rossz oldala van, de akad jó is.

Ha képes voltál felvenni MSNen, akkor használd is ki.

Írjál rá MSNen át fog menni az üzenet, ha akarja elolvassa, ha akar válaszol is.

Keresd meg IWIWen, írj neki e-mailt, hogy beszélni akarsz vele, mert érdekesnek tartod (ebben semmi nyomulás nincs).

Másrészt:

"Nem fogok már utána futni:S De nagyon tetszik:S:S"

- ez ellentét... ha így állsz hozzá nem fog sikerülni. Válassz!

>Place<

2010. ápr. 30. 13:10
 9/21 anonim ***** válasza:
Egyszerűen ha megint néz, akkor vagy integess neki vagy mosolyogj rá. Velem is volt ilyen gimiben. Egy srác folyton bámult amerre mentem mindig ott volt. Egyszer aztán már meguntam. Rámosolyogtam és oda integettem neki. 10perc se kellett és odajött hozzám beszélgetni. :D Azóta is jóban vagyunk, szóval csak bátran. :)
2010. ápr. 30. 13:13
 10/21 A kérdező kommentje:
Hát..:S Igen,csak..Szóval kicsit félek már:S Mit írhatnék neki?:S Köszi a válaszokat,aranyosak vagytok:)
2010. ápr. 30. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!