Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Folyamat bámul, de szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyamat bámul, de szerintem letörölt msn-ről. Akkor mi van vele? Többi lent. Segítség!

Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 hete felvettem egy srácot msn-re,1x beszéltünk..Azóta semmi..Állítólag rejtve jön fel,de én ezt nem hiszem el,hogy minden nap csak rejtve legyen fent..De nem értem,suliban,parkban folyamat bámul,de elég észrevehetően..Nagyon néz,volt hogy több ideig összenéztünk..De akkor ha így néz,miért törölt/tiltott le?És ha meg nem,akkor miért nem tud rámírni??Ha nem akar semmit akkor miért bámul??:S Nem értem a fiút..Mit csináljak?Nem fogok már utána futni:S De nagyon tetszik:S:S Lehet szépnek tart,de nem akar csajt?Vagy félénk?Szerintetek??
2010. ápr. 30. 12:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Folyamat bámul?

Ez mi?

2010. ápr. 30. 13:17
 12/21 anonim ***** válasza:

Lent? :D

Hol lent?

Alattam nincs semmi csak a budi :D

2010. ápr. 30. 14:02
 13/21 A kérdező kommentje:
Idióta se*gfej..Hol?? Hát nem is tudom..Talán az utolsó 2 komment írójánál?Igen,ott határozottan megtalálom:) Az mi? Nem látok egy épp eszű embert se nálad kedves kommentelő:)
2010. ápr. 30. 14:25
 14/21 anonim válasza:
Én nagyon valószinűnek tartom hogy télleg rejtve jön fel mindig. Én is mindig rejtve vagyok, hogy a csomó barom osztálytársam ne zaklasson! És ha bámul, sztem kérdezz rá, hogy szerinted szép vagyok, mert érdekel mások véleménye stb.
2010. ápr. 30. 17:40
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb ha ellenőrzöd valóban törölt-e(msn főablak,beállítások-adatvédelem..megnyomod a delete gombot a mailcímére és ha eltűnik a cím,akkor törölt,ha nem akkor nem törölt).
2010. máj. 2. 11:57
 16/21 A kérdező kommentje:
Kijött 4 ismerősömre hogy letörölt..Ebből 3 biztos hogy nem! Szóval köszi,de ez se igazán megbízható:/ Azért köszi..:)
2010. máj. 2. 12:12
 17/21 anonim ***** válasza:

11:57? Ez full komoly? Kajak nem is tudtam. Egy csomónál eltűnik nekem a mailcím :D

Kösz!

2010. máj. 2. 12:16
 18/21 anonim válasza:

Csatlakozom a többiekhez. Az msn egyáltalán nem olyan, mintha személyesen beszélgetnétek. Esetleg egy közös ismerős által vagy, ha egy olyan helyen ahova a mind a ketten jártok összefutnátok, akkor sokkal több esély lenne rá. Lehet, hogy tényleg rejtve megy fel, és azért nem látod soha. Ha pedig bámul, akkor van rá esély, hogy tetszel neki, de nem mer lépni, tehát a következő lépést neked kell megtenned.;) Ez az én véleményem, bár ahogy ismerlek úgysem hallgatsz rám..pedig néha tehetnéd! :)

ui.: Sokak szerint egy hülye bunkó.

2010. máj. 2. 12:21
 19/21 anonim válasza:

Mert akkor törlöd le... a delet= törlés xD

Egyébként azért bámul, mert felvetted... és nem tudja mivanXD

2010. máj. 2. 12:21
 20/21 anonim válasza:
Lehet, hogy van ebben is igazság..
2010. máj. 2. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!