Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti megbocsátanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti megbocsátanátok?

Figyelt kérdés

Ha lenne egy srác, akinek a kapcsolata épp mélyponton volt, mikor megismerkedtetek, szimpik voltatok, tetszettetek neki, annyira belezúgtatok, hogy ís belementetek az ismerkedésbe (csak tegyük fel, hogy igen), pár napot vagy hetet intenzíven beszélgettek, úgy nézett ki ebből akár tényleg lehet is valami, de az utolsó pillanatban eltűnt, meghátrált, a biztosat választotta helyettetek, adott egy utolsó esélyt a 'rossz' kapcsolatának. Ekkor szó szerint köddé vált, minden magyarázat nélkül megszakított minden kapcsolatot, elérhetetlen.

Ha később szétmennének mégis (hetek, hónapok, vagy akár egy év múlva, és tegyük fel szinglik vagytok ekkor), és újra keresne, és magyarázkodna, bocsánatot és egy új esélyt kérne, ti mit tennétek?

2016. nov. 19. 23:54
 1/8 Nem mondod :D ***** válasza:
100%
Lapát. Kalap s kabát. Egyszóval nagyon udvarias módon küldeném el a 3,14csába :)...persze ez csak az én véleményem :)
2016. nov. 19. 23:59
 2/8 anonim ***** válasza:
51%

új játszma indul ilyenkor,mivel gyakorlatilag semmi sem történt.

vagyis újra fel kell kelteni az érdeklődést,kiépíteni a komfortot és kitalálni valami jó kamut az eltűnésre.

persze ha igazi balfarok vagy akkor onnan folytatod ahonnan abbahagytad és mentegetőzöl egy sort a csaj meg letilt a ge-cibe.

2016. nov. 20. 00:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
kizárt, hogy érdekelne ezek után
2016. nov. 20. 00:09
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet, de én a lány vagyok.

Egyszer egy pasi megcsinálta ezt velem, neki megbocsátottam, de akkor megfogadtam soha többé. 5 évig voltunk együtt, nem bántam meg.

De... buta vagyok. Amit leírtam, az történt nemrég egy másik sráccal. Szóba jött a több mint barátja legyek, aztán meglátja. De nem az a fajta, ő komolyra megy (jó barátja is megmondta nekem, ez nem csak duma), számítottam rá, hogy hamar eldönti engem választ-e, vagy marad vele. Csak arra nem számítottam így tűnik el, azt hittem korrekt lesz.

Tudom az én "naiv álmaim" ezek, de amit megtudtam a kapcsolatáról, sokáig nem tarthat a béke, a lány részéről nincs már bizalom, túlfélti a srácot, rámászik, anyáskodik a 10 évvel idősebb férfin, eltiltja a barátaitól, féltékenykedik, a srác meg ezért hazudozni kezdett neki. Tudom rossz jel... Ezt akarnám magamnak? De én már tapasztaltabb vagyok, tudnám meddig lehet elmenni a féltéssel és mikor kell hagyni levegőhöz jutni... A lényeg van két megérzésem, az egyik, hogy egy-két év max. (inkább kevesebb) és szét fognak menni, most "becsicskult" neki, nyalja a kis fiatal kerek fenekét, de amit egyszer megtett vele, megteszi majd újra, a lány meg már nem bízik benne... Így megöregedni nem fognak, hacsak be nem csúszik egy gyerek, legkésőbb mikor múlik a szerelem, a kémia (még 2 év max) egy-két-három kisebb vita után robban majd a bomba. A másik, hogy úgy érzem gondol még rám. Tudom, hogy tetszettem neki, de ami az érdekes, hogy kedvelt is, őszintén méghozzá. Megértettük egymást. Ha nem a túl távoli jövőben történik, amire gondolok, mikor túl lesz rajta, eszébe fogok jutni (ugye az alap már megvolt, talán, de csak talán hamarabb kockáztatná azt be, hogy engem keressen fel, minthogy a mélyvízbe ugorjon, ennyire megismertem), úgy érzem meg fog keresni. Megbántott, tudom nemet kellene neki mondjak, az a helyes, de be kell valljam, kezdtek érzéseim lenni iránta, ami nem tagadom, minek is tenném, részemről igaz szerelem.

Tudom enyém a döntés, de azért kíváncsi vagyok az általános véleményre.

2016. nov. 20. 00:46
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
szó nélkül eltűnt, te meg azon ábrándozol, milyen lesz, ha visszajön. ne csináld. nem logikus és nem életszerű.
2016. nov. 20. 03:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Leszarnám magaslesről! :D
2016. nov. 20. 08:18
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Milyen szinu labtorlo vagy, hogy ilyen szanalmas alak ilyen szinten egyaltalan eszedbe jut ilyesmik utan? Kek, piros?
2016. nov. 20. 09:09
 8/8 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem. Bocs én nem második opció vagyok, ha valakinek nem kellek mostazonnal, az nekem nem fog kelleni később. Ennyire azért jóban vagyok magammal.
2016. nov. 20. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!