Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti megbocsátanátok ezért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti megbocsátanátok ezért?

Figyelt kérdés

A mai nap nagy hülyeséget csináltam.

Van egy lány akit nagyon szeretek és szerintem ő is engem.

Már másfél éve ismerjük egymást, nagyon jóban vagyunk, sokat beszélünk és nevetgélünk együtt, stb.

Az utóbbi időben, keveset alszik és nagyon fáradt, ingerült. De nem csak ez a gond. Már év elején is sokat rám szólt és néha veszekedett is velem. Kicsit néha mintha ellökne maga mellöl, de néha még egy kicsit érezni a szeretetét irántam. Érezhetően keveset is foglalkozik velem, mint előző évben. Ez mondjuk betehető annak is hogy antiszociális és én nem éppen a könnyen elviselhető fázisban vagyok. De akkor is, vagy 60%-al csökkent az érdeklődése, szeretete irántam.

Na de ma én voltam hülye... Mikor elegem lett abból, hogy ellők magmamellöl és már nem foglalkozik velem, veszekszik velem elküldtem a fenébe nem épp finom hangnemben. De gondolom ez érthető.

Lányok, ti most mit tennétek? Nagyon haragudnátok rám?

2014. okt. 8. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha átgondolnám és igazad adnék neked, akkor még én kérnék bocsánatot.

De a barátnődet nem ismerem, lehet, hogy csökönyös mint egy szamár.

2014. okt. 8. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Most akkor antiszociális (pszichopata, szociopata) vagy aszociális (társaságkerülő)?
2014. okt. 8. 18:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy az a bizonyos mondtad milyen szavakat foglal magában egyrészt. Másrészt, ha ezelőtt próbáltál volna engem nyugtatni, hogy megértselek nem esik jól, ahogyan bánok veled, akkor úgy érezném bocsánatot kell kérjek tőled.

Haragudni semmiképp, ha ocsmány szavakat használtál megmondanám, hogy máskor ilyen ne tégy.

2014. okt. 8. 18:21
 4/6 anonim ***** válasza:
mondat * ilyet*
2014. okt. 8. 18:22
 5/6 anonim válasza:
Ezt a 60%-ot hogy számoltad ki?
2014. okt. 8. 18:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, de akkor se tetszene, hogy így beszélnek velem.
2014. okt. 8. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!