Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti megbocsátanátok egy ilyen levél után (kicsit hosszú)?
Valami ilyesmit írnék az illetőnek:
"Azért írok, mert tartozom egy bocsánatkéréssel. Azért szeretnék bocsánatot kérni, mert nagyon béna voltam, amikor találkoztunk. Nem így terveztem, nem akartam rosszat, de sajnos így alakult. El kellett volna mondanom, hogy milyen szép és csinos vagy, és hogy mekkora szerencsém van, mert ugyanazzal a kedves, normális, értelmes, aranyos lánnyal találkozhattam élőben, akit a neten megismertem az évek során. Nem akartam se túl sok lenni, se túl kevés, és nem tudtam, mikor teszek jót. Mindketten zavarban voltunk, és nekem is furcsa volt a találkozás, hiszen azt hittem, sose foglak élőben látni. Nem akartam rád zúdítani az érzéseimet, és azt éreztem, biztosan unalmas és kevés vagyok, és ahogy visszahúzódva ültél, egyre inkább megerősödött bennem ez az érzés, az én hibámnak éreztem azt, hogy nem tudtam oldottabb hangulatot teremteni. Arra gondoltam, hogy ezek után biztosan ciki lenne, ha bókokat mondanék, bár utólag ezt már másképp látom. Egyáltalán nem okoztál csalódást, sőt, nagyon jó volt veled lenni, de ezt el is kellett volna mondanom. Számomra is szokatlan volt a helyzet, én se szoktam kettesben lenni lányokkal, de attól még az én felelősségem, hogy egy jó szót se szóltam, meg se dicsértelek, pedig kellett volna. Gyáva voltam, talán attól tartottam, hogy a magamfajtától ezt nem vennéd szívesen. Végül is elrontottam, bár nem ez volt a szándékom. Csak annyit kérek, hogy ha tudsz, akkor bocsáss meg, nem akartalak megbántani, és nem akartam, hogy azt érezd, nem értékellek.
Hogy miért most mondom el? Sokszor rá akartam már szánni magam, de mindig féltem, bevallom. Ahogy telt az idő, egyre inkább cikinek éreztem, hogy korábban miért nem mondtam el. Nem tudom, meg tudsz-e bocsátani, talán már túl sok idő telt el azóta, de nekem még mindig azt jelented, amit akkor. Tudom, hogy ezt nehéz jóvátenni, de bocsánatot kérek mindenért, még ha nem is volt szándékos, amit tettem."
Annyi a lényeg, hogy elvileg baráti találkozó volt, de én többet éreztem a lány iránt, csak eleve úgy mentem oda, hogy titkolni fogom az érzéseimet, mert tudtam, hogy gátlásos, és féltem, hogy elijeszteném. Ebből kifolyólag bókokat se mondtam neki, amit így utólag megbántam. Talán bejöttem volna neki, sokat mosolygott rám úgy szégyellősen, meg lesütötte a szemét, de őszintén szólva nem nagyon tudtam mit kezdeni a helyzettel. Lehetséges, hogy megharagudott rám azért, mert többet remélt ettől? Valami történhetett, mert a találkozó végén szinte teljesen rideggé vált, és nem értem, mi a baja. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy már vagy egy éve történt az eset, de én még mindig ugyanazt érzem iránta, mint akkor, képtelen vagyok elfelejteni őt.
Szóval a kérdéseim: 1. Lehet, hogy többet szeretett volna, és ezért sértődött meg? 2. Megbocsátanátok-e, ha ilyen levelet kapnátok? Bocs, hogy hosszú a mondókám, és megköszönöm a normális válaszokat.
"Nem akartam rád zúdítani az érzéseimet"
Majd ezek után levélben újra rázúdítanád? Ha nekem tetszenél és többet reméltem volna az esttől, nem kellene ilyen levelet írnod, elég lenne, ha ismét randira hívnál :) Ezek még nem megbocsáthatatlan bűnök, de ne nyomulj ennyire rá és ömleszd ilyen érzelgős levelekkel, nem mindenkinek tetszik. Egyszerűen hívd el újra, ha igent mond, akkor jó vagy nála.
#1: Hát sajnos elég nagy a távolság köztünk, és nem tudom, mikor fogok újra arrafelé járni. Hétközben dolgozom, ő meg hétvégére hazautazik, amikorra én ott tudnék lenni, ahol tanul.
#2: Mikor volt ez? Mert azt a kérdést tuti nem én írtam ki.
Én megbocsátanék, olyan nyílt ez a levél. Bár attól is függ,mi történik abban az 1 évben...
Sajna ez annak a jele lehet, hogy az életben nem passzoltok össze :/
Én is félénk vagyok, de ha naon őszinte akarok lenni, elvárom 1 pasitól, hogy próbálkozzon, max. leállítom..
Hát az idő eltelt nagyon, könnyen lehet, hogy továbblépett már. De normálisan írtál, ez már fél siker. Én kihagynám a bocsánatért esedezés részt. Nem kell bocsánatot kérned azért mert bizonytalan voltál és ismerve őt nem akartad letámadni. Inkább koncentrálj az érzéseidre. Az akkoriakra és a mostaniakra. Ne akarj ajtóstul rontani a házba. Attól még, hogy te ugyanazt érzed ő nem biztos. Próbáld felvenni újra a fonalat, azt a bizalmi viszonyt kialakítani, mint anno. Ha tényleg félénk akkor türelem kell hozzá. De ilyen hozzáállással bármi lehet. Pedig én a mai IQ negatív világban nem sokszor mondok ilyet XD Ja és fiúként ugatok csak bele a lányok dolgába XD
25/f
Inkább csak simán keresd, és hívd egy újabb találkozóra.
Gondolj bele: ha neki tényleg csak baráti találkozó volt, akkor egy ilyen levél iszonyú kínos! Pláne egy év után!
#3: Előbb picit még gyakorold a helyesírást, aztán utána nyugodtan kritizálhatsz bárkit.
#5: Köszi, legalább őszinte vagy. És mi lenne az, ami után nem küldenél el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!