Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért csak a szép nőket szólítják le az utcán?
Engem is azóta néznek meg, mióta 20 kg-t fogytam. Sokan megnéznek az utcán, akármerre megyek, szinte mindegy, hogy sportos ruhában, vagy miniszoknyában vagyok. Elmondom mi az én titkom. A mosoly.
Többnyire akkor füttyögnek, meg fordulgatnak, amikor mosolygok. Vagy csak azért, mert jókedvem van, vagy eszembe jut egy előző napi poén. Én ilyenkor kedvesen visszamosolygok, és mindenki boldog. nem szoktam senkire lebecsmérlően visszanézni, akárhogy is nézzen ki.
Ezt a mosolyt viszont nem lehet erőltetni, ennek belülről kell fakadnia. Teszteltem. Hamis mosollyal nem működik.
És elárulom, se csöcsök, se magassarkú nem kell hozzá. Dorkó is megteszi. Meg némi egyéniség.
Én sem szólítottam még le ismerkedési szándékkal senkit, de olyan már volt, hogy hosszasan néztem, de a lényeg, hogy mindenki a szebb lányokra figyel fel, mert az átlagos nem tűnik ki a tömegből.
Kérdező, akkor menj oda te valakihez, fontos a kedvesség, és a mosoly, pl. nálam lenne így esélyed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!