Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért csak a szép nőket szólítják le az utcán?
Figyelt kérdés
Miért nem szólítanak meg átlagos lányokat? Akkor talán nem az lenne a kialakult közvélemény a fiúk részéről, hogy a leszólítás csak beégéshez vezet...2016. nov. 18. 16:34
11/23 Sunshinedoll válasza:
Miért a szép lányok csak beégetni tudnak másokat? Másrészt meg én is azt a dinnyét veszem meg, amit jobbnak látok. Most nem gyökérkedek, de mit kell azon meglepődni, hogy az ember olyannál próbálkozik, aki tetszik neki, és nem olyannál, akit visszataszítónak tart? :D Ezen komolyan meg kell lepődni?
12/23 anonim válasza:
Semmilyen nőt nem szólítok le. nem diszkriminálok.
13/23 anonim válasza:
Senkit nem szoktam leszólítani, mert tisztában vagyok vele, hogy az utca nem ismerkedésre való, hanem hogy A pontból B pontba eljussanak az emberek.
14/23 anonim válasza:
Kerdezo ez mar az ezredik kerdesed, h miert nem szolitanak le teged az utcan. Most oszinten, tegye fel a kezet, aki az utcan szerzett part. Ez vmi bevett modi lenne? Mit vagy ugy ragerjedve? Mi lenne ha mashol akarnal ismerkedni? Ha azt akarod h mindenaron leszolitsanak, akkor ne csak setalgass, hanem allj ki bizonyos utak mentere
15/23 anonim válasza:
Ha már a vasorrú banyát is leszólítja, akkor nagy baj lehet....
16/23 anonim válasza:
Lehet a kérdező túl sok Pretty Woman-t nézett...
17/23 A kérdező kommentje:
Egyik barátnőmet a párja például a buszon szólította le.
Nem tudom, mi az a pretty woman
2016. nov. 18. 18:16
18/23 anonim válasza:
Szard már telibe az összes pofáját!
Nem szólítanak le, és?
Mivel vagy te attól kevesebb?
19/23 anonim válasza:
engem nem vertek át, 15 kiló fogyás után, az egy nő se néz rám, az összes nő megnéz-re változtam. Szóval ne mondjátok h a kinézet nem számít. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!