Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eleg kinos, de mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eleg kinos, de mit gondoltok errol? Jogosan esett rosszul?

Figyelt kérdés
A baratomnal voltam. Teveztem, majd felpattantam es hamarabb mint szamitottam ra ereztem, hogy megjott a havim. (Par nap mulva kene amugy) A furdo a wc-vel egyutt van, es o epp zuhanyzott. Bekopogtam, elzarta a vizet, kerdezte mibaj, elmondtam mi tortent, es hogy surgosen be kene mennem a furdobe rendezni a dolgot. Mondta, hogy o most zuhanyzik, varjam meg. Mondtam, hogy ne szalljon ki, ott a bidé, megmosakszom ott, mert surgos. Erre kozolte, hogy nehogymar a kozben verezzek, hogy o is ott van, ez undorito, majd zuhanyzott tovabb. Egy tonna papirtorlovel megoldottam valahogy a mosakodast, majd betetem egy tampont es eljottem. Hozzateszem ez kb 10 perc volt, szoval o kenyelmesen zuhanyzott, mikozben tudta, hogy eleg szorult helyzetben vagyok. Es erre nemreg ram irt, hogy o nem haragszik, de ez eleg gaz szitu volt. Hat bocs...elegge kivagyok ra. Jogos?
2016. nov. 17. 19:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hat ez nagyon elkeserito. Komolyan azert erjen veget egy kapcsolat, mert a masik fel nem kepes 'elfogadni' egy ilyen szitut. De akkor o se fingjon, meg wc-zzen, mert szamomra undorito. komolyan....
2016. nov. 17. 21:07
 12/17 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok (mert a felnőtt kategóriaba írtad és a párod kb 14 éves szintjén van) mióta vagytok együtt?

Én simán feltepem ilyenkor az ajtót és akár beallok a zuhanyba mellé. Ha nem akarja látni akkor igyekszik. Nem tudom miért hiszik egyes férfiak azt, hogy olyankor Niagara van a láb között.

2016. nov. 17. 22:55
 13/17 pörölycápa ***** válasza:

Jesszus, hány éves a barátod, hogy ennyire undorodik ettől? Ezen nincs semmi szégyellnivaló, vagy kínos dolog, havonta menstuálunk 5-7 napig, szóval a pár hímnemű tagjának kifejezetten kellemetlen élete lesz, ha nem szokja meg a nők ezen tulajdonságát - sokat fog még vele találkozni.

Eddigi mindhárom párom teljesen természetesen kezelte - pedig az egyik kifejezetten rosszul volt a vér látványától, és ha tehette akkor inkább kerülte a dolgot, de ha muszáj volt, akkor szó nélkül elviselte.

2016. nov. 17. 23:12
 14/17 pörölycápa ***** válasza:
Egyébként meg mondd meg neki, hogy ezt jobb ha megszokja, mert neked minden hónapban meg fog jönni. Ha meg nem tudja elfogadni, akkor inkább ne kezdjen nővel többé, mert mindenki ilyen "undorító" dolgokat csinál, mint a menstruálás...
2016. nov. 17. 23:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez nem ciki, a barátod egy hisztis dedós. Ha annyira zavarta, hogy mellette vérzel felkaphatott volna egy törölközőt és átadhatta volna a fürdőt.

Ritkán lep meg a mikulás, szerencsére átázni sem szokásom, de ha igy járok és az időnk engedi, a párom ad egy kis előnyt, hogy bemásszak a zuhanyalá gyorsan lemossam a javát majd követ és szexelünk is egy jót görcsoldás gyanánt.

2016. nov. 18. 01:24
 16/17 anonim ***** válasza:

El is fordulhatott volna, míg te megoldod, nem kell oda nézni, és nyilván nem arra kérted, hogy minden hónapban előadást tarthass neki a menstruációs tisztálkodási szokásaidról.

Ha meg valóban ennyire feszélyezve érezte volna magát ettől, akkor nem halt volna bele, ha előbb befejezi a zuhanyzást.

Így, hogy még ő mondja, hogy gáz szitu volt, de nem haragszik... szerintem én többet nem is keresném...

26L

2016. nov. 18. 11:21
 17/17 anonim ***** válasza:

A ver az elet resze. Te meg undorodj a s.ermajatol?

Nagyon ellensegesen viselkedett Veled. Az ilyen helyzetben az lett volna a parkapcsolatcentrikus megoldas,azt mondja: " Semmi baj,Dragam! Itt van papirtorlo meg tusfurdo! A bidevel le tudod Magad mosni vagy gyorsan befejezem a zuhanyzast es johetsz! Nem faj a hasad,dragam? Milyen teat fozzek Neked? "

En a helyedben ezt megmondanam neki. Szerintem keress masik pasit,aki elo nokhoz szokott ,nem guminohoz vagy ferfifenekhez. Ezt is megmondhatnad neki.

Itt a gyakorin sok egyedulallo ,kedves es kacsolatcentrikus pasi van. Szerintem nezz korul es valamelyikukkel jol ossze fogtok passzolni es boldogok lesztek.

N

2016. nov. 18. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!