Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem keserit el, hogy ebben a kategoriaban mar szinte nem is lehet normalisan feltenni egy kerdest?
Látom még él ez a kérdés úgyhogy csinálok egy gyors szúrópróbát.
A jelenlegi 6 kiemelt kérdés a főkategóriában:
1.Mennyire ciki ha egy 27éves pasinak nincsenek heregolyói? Járnátok olyan pasival, nők? Hormonkezelést kapok, képes vagyok a szexre, csak gyerekem nem lehet.
- Aucs. Az első oldalon csupa normális, bátorító válasz. Nem lapoztam tovább.
2.Hogyan cserkészhetném be a tanárnőmet?
- No cemment
3.Csajok! Milyen vibrátor lenne az "igazi"?
- Igazi "komoly" kérdés, menetrend szerinti hülye válasszal. A többi válasz NORMÁLIS!
4.Betudom neki bizonyítani h mennyire fontos a szex?
- Avagy meg tudom-e tartani a szexpartneremet ha beleszeretett valaki másba...
5.Mellét h nyalogassam h jó legyen? :D
- Tényleg? :D Hogyan? Milyen komoly kérdés. Komoly hogy nem tőle kérdezi hogy jó neki. A válaszok jórészt normálisak. A lányok többsége szerint inkább sehogy.
6.Soha nem gondoltam volna hogy fogok feltenni ilyen kérdést. Ugye nem lesz gond?
- Alkategória: Fogamzásgátlás Igazi gyöngyszem. A kérdés gyakorlatilag ez: Terhes-e lehetek-e? A válaszok ennek ellenére eddig mind normálisak. Ugye nem lesz gond? :))
A véleményem még mindig az hogy az oldal olyan amilyenné tesszük. Elsősorban ismertté vált a bugyuta kérdésekről, csak ezután másztak elő a trollok a híd alól. (többnyire éjjel jönnek...többnyire) Ehhez képest a kis felmérésem szerint többségben vannak a normális válaszok.
Ha elkeserít egy weboldal akkor nyilvánvalóan túl komolyan veszed az internetet. Menj ki inkább a szabadba, itt a nyár!
04-29 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!