Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képes sok lány tuskó módon viselkedni egy hozzá normálisan közeledő fiúval?
Sokszor elgondolkodtam már ezen a kérdésen és őszintén szólva nem értem a jelenséget. Persze azért, mert magamból indulok ki.
Rengeteg alkalommal tapasztalni manapság, hogy a lányok a nekik nem tetsző srácokat szabályosan ellenségként kezelik. Az arckifejezés, testbeszéd csak alap, a hangos szóbeli megalázás még csak ezután jön. Csodálkozom rendre, hogyhogy nem sül le a bőr a képükről ezek után.
Én hímnemű vagyok, ebből következően én szoktam udvarolni, de azért velem is volt már egyszer-kétszer, hogy megtetszettem egy lánynak. Sajnos kiderült, hogy nem vagyunk összeillőek, de ez csak azután derült ki, hogy sokat beszélgettünk. Mindig tisztelettel bántam velük és soha eszembe nem jutott volna semmi olyan, ami bántó. Már maga a tény, hogy tetszem valakinek, hatalmas szimpátiát ébreszt bennem az irányába és pontosan ezért,még ha abszolút nem jön be, akkor is borzasztó nehéz ezt kifejeznem. Nagyon rossz érzés. :(
Ehhez képest ezek a p...k élvezik az egészet és még ki is röhögik szerencsétleneket. Honnan van képük ehhez?
Szerintem igy adjak ki a feszultseget.
Szal hiaba nez ki jol, van h oket is durvan megalazzak.
Ugye annaka szemelynek nem tudja visszaadni, igy mason tolti ki.
Engem nem erdekel, mert tudom, h lesz mas meg tudom, h egyebkent kedvelnek a lanyok, de elhiszem, h egy olyan szemelyt rosszul erint, mert en se ugy kezdtem a temat, h tele onbizalommal.
Ez egy jó kérdés amúgy. Pl itt az én példám: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Tapasztalataim szerint ha rendes pasi vagy, az a baj. :(
El vannak telve magukkal.
Én nőként mondom ezt.
Én soha nem voltam paraszt senkivel, aki közeledett hozzám, és úgy látom, hogy a férfiak értékelik is a kedves nőket.
Pont kaptam is egy SMS-t, hogy ha nem is lett köztünk semmi, de nem csak szép voltam, hanem kedves is, és ezt értékeli.
A srác is kedves volt, de nem az én esetem.
De ettől még nem voltam vele tuskó.
Egy beképzelt, öntelt nő hosszú távra normális férfinak úgysem kell.
Mert a férfiak is elvárják a tiszteletet.
Ahogy persze a nők is.
12.44
Pontosan így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!