Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz már egy olyan lány, aki normálisan áll hozzám, és ad nekem egy esélyt?
Hogy edzel? Sportolsz valamit?
Csak kíváncsiság.
"Fél éven át írkáltam egy csanak aki néha még vissza sem írt és ha még is akko annyit h "XD" v ':D"
Pont ezt írta valaki. Pincsikutya voltál, nem az erős Férfi. Nem csoda, hogy nem kellettél neki.
Sajnos tényleg így van, hogy a bunkó nagyképű pasikhoz jobban vonzódnak a lányok.
És tudom hogy nem is a külsőmmel van baj, mert már sokan mondták hogy milyen helyes vagyok, meg ilyenek, ráadásul a múltkor még szerelmet is vallottak. De ha nekem tetszik valaki...
És tényleg az is baj hogy túlgörcsöljük az egészet, és túl komolyan vesszük.
De mit csináljak ha ennyire érzelmes vagyok?
Nemrég találkoztam egy lánnyal, sokat beszélgettünk, és sokat voltunk együtt mert együtt utaztunk valahova. Megbeszéltük, hogy majd megkeresem, és későbbiekben találkozunk még. Egy hete írtam neki egy mail-t és azóta sem válaszolt. :(
Az ilyenek annyira ki tudnak borítani. Totál készen vagyok az ilyen kudarcok miatt. Szerintem lassan fel kellene keresnem egy pszichológust. :(((
Nagyon irigylem azokat akik az ilyenek mellett csak így el tudnak siklani, de sajnos én nem ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!