Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor lesz már egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz már egy olyan lány, aki normálisan áll hozzám, és ad nekem egy esélyt?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és még alig volt sikerélményem a nőknél. Pedig sokak szerint nem nézek ki rosszul (edzek is), és a stílusom is rendben van. Még csak diszkóban csókolóztam, szűz vagyok, és "barátnőm" is csak két hétig volt, aki persze végig mást szeretett, így a mi "kapcsolatunkat" el se ismerte. 4 éve próbálkozom egyébként, bulikban, neten, társaságban, egyszóval minden területen, és mindenhol nyitott szemmel járok, keresem az alkalmat az ismerkedésre. Nemrégiben felvettem egy csajt msn-re, beszélgettünk, mondjuk főleg én írtam, ő csak néha. Aztán felvetettem, hogy találkozzunk, mondta hogy jó, de még mindig ugyanolyan szótlan volt. Másnapra akartam elhívni, mondtam is neki, hogy mikor és hol, erre letiltott. Az előző próbálkozásaimnál se volt ez másképp, bár akkor nem tiltottak le, egyszerűen én adtam fel, mert láttam, hogy reménytelen. Másoknak mindig minden összejön, nekem miért nem? Miért nem tudnak nekem esélyt adni?
2010. szept. 10. 18:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lehet nem látsz a szemedtől... nekem is van egy ilyen fiú barátom, mint te.. én nagyon szeretem őt, ő meg hát nem tudom mit érez.. jó lenne ha nem csak barátságot.:P De nektek nem kell az, akinek kellenétek... pedig mások szerint nem vagyok csúnya, és ribi se vagyok..
2010. szept. 10. 19:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Nahát nem is tudtam h ilyen sokan vgyunk:) Tesók!
2010. szept. 10. 20:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Menjünk, üljünk össze sörözni egyet. :)))
2010. szept. 10. 21:26
 14/16 anonim válasza:
van myvipped?? meg ha edzel akkor nálam van esélyed meg, ha jól nézel ki nézd meg marsal stfánia
2010. szept. 10. 22:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen eltűnt a kedves kérdező, már talált is vkit?:D
2010. szept. 10. 22:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Küldj képet :P
2010. szept. 11. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!