Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képes sok lány tuskó módon viselkedni egy hozzá normálisan közeledő fiúval?
Sokszor elgondolkodtam már ezen a kérdésen és őszintén szólva nem értem a jelenséget. Persze azért, mert magamból indulok ki.
Rengeteg alkalommal tapasztalni manapság, hogy a lányok a nekik nem tetsző srácokat szabályosan ellenségként kezelik. Az arckifejezés, testbeszéd csak alap, a hangos szóbeli megalázás még csak ezután jön. Csodálkozom rendre, hogyhogy nem sül le a bőr a képükről ezek után.
Én hímnemű vagyok, ebből következően én szoktam udvarolni, de azért velem is volt már egyszer-kétszer, hogy megtetszettem egy lánynak. Sajnos kiderült, hogy nem vagyunk összeillőek, de ez csak azután derült ki, hogy sokat beszélgettünk. Mindig tisztelettel bántam velük és soha eszembe nem jutott volna semmi olyan, ami bántó. Már maga a tény, hogy tetszem valakinek, hatalmas szimpátiát ébreszt bennem az irányába és pontosan ezért,még ha abszolút nem jön be, akkor is borzasztó nehéz ezt kifejeznem. Nagyon rossz érzés. :(
Ehhez képest ezek a p...k élvezik az egészet és még ki is röhögik szerencsétleneket. Honnan van képük ehhez?
12.46
Én kifejezetten ezért írtam a kérdésben, hogy "normálisan közeledő".
Egyébként sok srác szerintem pont ezért veszi fel ezt a stílust, mert azt látja, hogy kedvességgel semmire nem megy, míg bunkósággal már felfigyelnek rá.
En eleg sokat csajoztam. Talan 1-szer ha hangosabban kuldtek el, ugyhogy szerintem ez nem jellemzo a nokre...
Ez inkabb csak egy felsz benned, mintsem hogy szokvanyos lenne...
Lehet, nem tudnak mit kezdeni vele, hogy te kezdeményezel :) Ma már a lányok futnak a pasik után, ők udvarolnak
Ne viccelj már, ez csak a közhiedelem.Szerintem az összes ún. felszedés kb. 5%-a ilyen. Még mindig bőven nekünk kell tepernünk.
"Lehet, nem tudnak mit kezdeni vele, hogy te kezdeményezel :) Ma már a lányok futnak a pasik után, ők udvarolnak..."
Te hol élsz, mert a környékemen nincsenek ilyen lányok...megyek oda! :D
Szerintem rossz korosztályban és rossz személyiségűekkel próbálkoztál.Akiben van némi tartás,tisztelet és szimpatikusnak tart(ha nem is tetszel neki,vagy nem is gondol veled komolyabb ismerkedésre),az képes és elmondja őszintén a véleményét,tisztelettudóan...
Aki számomra pl egyenesen gusztustalan külsőre,de normális a személyisége,azzal sem lennék bunkó és paraszt.Normálisan visszautasítanám aztán kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!