Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem keserit el, hogy ebben a kategoriaban mar szinte nem is lehet normalisan feltenni egy kerdest?
Tisztán látszik hogy nagyon sokan CSAK szórakoznak az oldalakon!Ez önmagában nem baj,csak ha rosszindulat, nagyképűség,butaság ,stb.,társul ehhez!Szomorú,hogy olyan,talán tényleg tanácsra szoruló embereken gúnyolódnak,akiket NEM ISMERNEK!
Különben a kérdések fele azt hiszem teljesen felesleges,nem hiszem el hogy néhány dologban ennyire tanulatlanok,tanácstalanok (többségében) a "fiatalok"!
Ha netán tévedek,az még szomorúbb!Minden jót!F35
Honnan tudod,hogy egy 15 éves nem látott még fa.szt??
Én 15 éves vagyok és 1,5éves kapcsolatom van.Nem vagyok ribanc,előre szólok.
Van olyan kérdés amire ha tudok válaszolni,válaszolok,ha nem akkor nem.
Amúgy a kérdésre válaszolva engem is zavar ,hogy néhányan elviccelik az oldalt.Sértő megjegyzéseket tesznek,de ha nem tudnak értelmes választ adni,akkor ne írjanak.
Nekem eddig a kérdéseim 70%-ára nem jött normális válasz.
Jaj miért lenne kevés??Nem kell ahhoz 20 pasi,hogy tudjak válaszolni egy kérdésre!!!!
Van aki az egész életét egy férfival éli le,és mégis ugyanolyan tapasztalt mint aki hússzal.
Hát igen!Nem véletlenül 18 év a korhatár!Mondjuk , ezen módon bármilyen korosztálynak megpróbálok legalább szerintem értelmes választ adni a kérdésére,mert természetesen a tizenévesek kevésbé tapasztaltak,vagy még csak elmélkednek,fantáziálnak a szerelmi "dolgokról"!
És a szex,szerelem,szeretet,udvarlás nem "száraz anyag"(többnyire) mint a matematika!Itt érzelmekről,tapasztalatokról kéne beszélgetni,és azokat megosztani,hátha segítünk vele,mert esetleg a kérdező hasonló cipőben jár mint mi akik már megéltük a magunk "eseteit"!Sokszor a saját eseteimből fogalmazok választ,és megőrülök attól,ha valaki meg akarja magyarázni,hogy az nem úgy van!És van köztünk majd' 20 év!Miért köt bele a válaszomba?Írja le a sajátját,a kérdezőnek!De nem haragszom,csak nem értem EZ miért,és kinek jó?!
Érdekes, erre például szinte csak normális válaszok jönnek.
Elhiszem hogy van akinek nem minden tiszta, és aláírom hogy ez az oldal erre (lenne) való, DE van egy belső kereső, mégis nap mint nap ugyanazokat a kérdéseket látom viszont. Van gúgli, mégis triviális baromságokat kérdezgetnek. Ki van írva hogy 18+ mégis hetedikes bioszból van a legtöbb kérdés szexualitás alkategóriában.
Az oldal olyan amilyenné tesszük, lehet értékelni a válaszokat, és meg is tesszük. Nézzétek meg hogy a hülye válaszok a 100% felé közelítenek ha valóban hülye kérdésre adják őket, de nullához amikor normálisra válaszolnak hülyén.
Érdekes, van aki 70%-ban hülye válaszokat kap, erre a kérdésre meg szinte csak normális válaszok jönnek. Ez miért lehet vajon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!