Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem keserit el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem keserit el, hogy ebben a kategoriaban mar szinte nem is lehet normalisan feltenni egy kerdest?

Figyelt kérdés
Illetve helyesbitek, normalis valaszokat nem lehet kapni.Vagy azt irjak, hogy terhes vagy, vagy viccet csinalnak az egeszbol.:-S
2010. ápr. 29. 13:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Jaj értem a célzást,szóval szerinted én hülye kérdéseket teszek fel,mert én írtam a 70%-ot.Sajnos tévedtél,mert nagyon is értelmes kérdéseket írok ki,amikre normális válaszokat lehetne adni,csak vannak olyanok,akik élvezik azt,hogy leírnak értelmetlen dolgokat.

Az meg nem baj szerintem,hogy egy nap mondjuk hatszor van ugyanaz a kérdés,mert lehet hogy van olyan ember aki,akkor nem tudott rá válaszolni.

2010. ápr. 29. 16:46
 22/31 A kérdező kommentje:
Hat en olvastam itt egy csomo kerdest, ami normalisan volt felteve, es kb 15 valaszbol 2 volt ertelmes.Tok jo lenne kulonben ez az oldal, de en mar azert nem szeretek idejonni, mert annyi bunko ember van.Nem ertem, hogy az ilyen tragar izeket miert nem torlik ki!Meg azt is utalom, mikor ilyeneket irnak be, hogy ribanc vagy, fereg, stb.Ja meg a hulye p.inakoboldozasbol meg kamukerdesekbol is tok elegem van.Eloszor, mikor olvastam, meg nevettem rajta, de mostmar tok faraszto es unalmas...:-S
2010. ápr. 29. 18:26
 23/31 A kérdező kommentje:
Egyebkent, erre a kerdesre valoszinuleg azert jonnek normalis valaszok, mert a normalis embereknek van elege az ilyen kis hulye csirak irogatasaibol...
2010. ápr. 29. 18:27
 24/31 anonim ***** válasza:
53%
sztem bikicsunáj.
2010. máj. 7. 21:03
 25/31 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, normálisan kell feltenni a kérdést és jön a normális válasz.
2010. máj. 10. 21:21
 26/31 anonim ***** válasza:
ha normálisan teszed fel, akkor nem fogják megérteni a papucsállatka intelligenciával rendelkezö emberek és azért fognak hülyeésget irni válaszképpen.
2010. máj. 10. 21:22
 27/31 anonim ***** válasza:
Értelmes kérdésre értelmes választ kapsz.
2010. máj. 10. 21:28
 28/31 anonim ***** válasza:
De igen,de amúgy már az egész oldalra jellemező.Engem nagyon tud idegesíteni,hogy felteszek egy kérdést erre leoltanak (Pl.izgulok a matek érettségim miatt,erre leoltanak,hogy milyen hülye vagyok...),vagy tök hülyeséget írnak.
2010. máj. 10. 21:40
 29/31 anonim ***** válasza:

Én a normális kérdésekre kivétel nélkül normális választ adok. Viszont baromságokra meg értelmetlenül megfogalmazott kérdésre, nem hiszem h érdemes normálisválaszt adni. De mint írtam, aki normálisan kérdez és érthetően, annak normális választ adok, és még akad rajtam kívül néhány ember aki így tesz.

"életművész"

2010. máj. 10. 21:45
 30/31 anonim ***** válasza:
Ne vicceljetek már! Ha megkérdezik, hogy terhes vagyok? Jön rá 50 válasz, ha van 1 normális kérdés elvétve akad 1-2 az is kiröhög vagy beszól, lehet hogy Te normális választ adsz vagy szerinted így van, hogy normális kérdésre normális válasz jön de nem, nem így van... Attól, mert esetleg Neked sem normális kérdés az, ha valaki olyan problémájáról kérdez, ami ciki vagyis ő annak érzi és valóban tabu téma az attól még értelmes kérdés, mert tabu... de mindegy.. Na és ezekre is jön ezerrel a válasz persze, nevetés, oltás stb stb
2010. máj. 11. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!