Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Apakomplexus? Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apakomplexus? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Azt hiszem apakomplexusom van.

16 éves vagyok, és cukrásznak tanulok, és egyik héten munkahelyen vagyok, másik héten suliba. És a főnököm 48 éves, nem mondanám valami szépnek a főnökömet, de baromira kívánom szexuálisan.

Nem egy olyan ember jött már be aki 40+-os. Nagyon bejönnek az ilyen férfiak, aki 40+-osak.

Segítség kéne.

A főnököm célozgat dolgokra, meg csapkodja a seggem, és olyanokat mond, hogy menjek ki a raktárba, hogy utánam tudjon jönni, meg hogy mindjárt megfogja a seggem. Ma nem csak a seggemre csapott rá, de a mellem alatt is.

És ez nekem nagyon bejön. Nem tudom, hogy ezt viccből csinálja, vagy ilyenek, de szerintetek megpróbáljam, hátha ő is úgy tekint rám?

Sajnos van felesége, meg kettő fia. Nem tudom, hogy mit akar, vagy, hogy akar-e valamit, vagy csak kíváncsi a reakciómra.

Szerintetek? Nem egyszer akartam már megpróbálni, hogy elmondok neki mindent, hátha, de félek, hogy elutasít, és utána meg elég kínos lenne ez az egész.

Segítsetek légyszi, már nagyon kívánom szexuálisan IS, meg nagyon vonzódom hozzá! Mit csináljak?

2016. nov. 15. 19:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
szerinted hány negyvenes pasi tenné be egy 16 éves hamvas punciba? Ha flörtölsz vele, biztos megdug, a következményeket, ahogy fentebb is írták, viszont neked kell vállalni!
2016. nov. 15. 20:15
 12/28 anonim ***** válasza:
23%

5:

-Milyen "a környezete számára"? Kinek mondaná el a legjobb és legmegértőbb barátait leszámítva? Én tudom hogyha dugnék akár 14 éves lánnyal is, azt csak a pár legjobb barátaimmal osztanám meg, akik irigykednének és elismerően mosolyognának és én is ugyanazt csinálnám velük fordítva.

-Ha a kérdezőnek bejön, valószínúleg, nem egy dagi, ronda, kopaszodó segédmunkásról van szó. A nagynéném 37 éves és egy 56 éves, még szerintem (fiatal férfi szerint is) jól kinéző nővel van együtt.

-Hogy csesz rá? 16 évesen csak gyakorlaton van még itt, nem pedig ez az állandó munkahelye.

-Brühü-brühü. Jó akkor se a kérdezőben, se bennem nincs tartás. Oké, túltettük magunkat ezen és az ítélkezéseden, Szűz Mária/Jézus Krisztus, te aki sosem vétkeztél. Most már élveznénk az életet.

7:

Mi van? Legyenek riba nc lányok és legyenek rendes lányok is. ÉS VANNAK IS MINDKÉT FAJTÁBÓL. Kefélni találok rib ancokat, meg találok barátnőnek nem ribit is. Én köszönöm, de tökéletesen megvagyok.

2016. nov. 15. 20:16
 13/28 anonim ***** válasza:

"jól kinéző nővel"

Akarom mondani jól kinéző férfival van együtt, aki jól tartja magát.

2016. nov. 15. 20:17
 14/28 A kérdező kommentje:

Hát izé xd

De elég dagi, és elég kopaszodó. Nem segédmunkás van 5 cukrászdája.

(es most fognak jönni a "csak a pénzére megy" kommentek, de ez nem igaz). Mindig is bejöttek az idősebbek, meg akikkel "tiltott" lenne a kapcsolatunk pl tanár, vagy mint most főnök.:c

2016. nov. 15. 20:30
 15/28 anonim ***** válasza:
0%

Csináld vele, kezdeményezz nála.

Ha nem szeretsz belé őrülten, akkor ebből rosszul nem jöhetsz ki. Ez úgy is csak még gyakorlati munkád ahol vagy, nem ez életed munkahelye.

Ahogy leírtad, ő sem egy kis tutyi-mutyi alak, hanem foglalkozna veled szívesen.

2016. nov. 15. 20:41
 16/28 anonim ***** válasza:

Ne hallgass itt a sok idiótára, főleg az 53%-osra!

Neked sem esne jól ha annak idején a párod félrekefélne egy fiatalabb csajjal.

Gondolj a családjára! Gondolj arra,hogy milyen lenne ha apud megcsalná anyud egy korodbelivel. Neked se lenne jó.

Ne csinálj hülyeséget!

Írtad,hogy nem is néz ki jól az ürge, ilyen pasit mindenhol találsz akik ráadásul egyedülállók is.

2016. nov. 15. 20:51
 17/28 A kérdező kommentje:

Utolsónak szól!

De itt nem feltétlen én lennék a hibás, hanem a férfi. Azért, mert nem hűséges nem vagyok hibás. És ha igy van, legalabb a felesége is rájön, hogy bármikor megcsalja:c.

Amúgy teljesen igazat adok, de kettőn áll a vásár.

2016. nov. 15. 21:19
 18/28 anonim ***** válasza:

16:

A világképeddel csak annyi a baj, hogy szerinted a megcsalások 100%-a kiderül utólag.

Pedig valójában a felük sem.

"Nem néz ki jól az ürge, ilyet találsz mindenhol"

Itt nem a kinézetéről van szó, hanem a kettejük között lévő viszonyról, ami kihozza a lányból a vonzalmat.

Tényleg csak azt utálom abban amit írsz, hogy szerinted 100% hogy kiderül a dolog és az tönkretesz mindent. Közben meg ismerek nem 1-2 olyan embert, aki már bőven csalta meg a párját és még mindig együtt vannak évtizedek óta normális kapcsolatban.

Az a bajod, hogy hülye filmek alapján gondolkozol biztosan, ahol minden megcsalás kiderül. Ha dugnak egy párszor, aztán elfelejtik a dolgot és sosem beszélnek róla, arra ki és mikor jön rá?

2016. nov. 15. 21:22
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Ja és azért mert a férfi nem hűséges, amiről nem te tehetsz, hogy idézzelek, már fel is jogosít arra, hogy akkor nyugodt szívvel tönkreb*asz és belemássz egy házasságba? Gratulálok! Biztos te is nagyon fogod díjazni majd, hogy amíg te otthon vagy a 2 gyerekkel, a férjed tőled 32 evvel fiatalabb kiscsajokat kurogat...!

Ne, ne flörtölj vele és mondjuk, esetleg, de csak egy tipp, ne hagyd hogy a seggedet csapkodja és fogdosson... ennyi gerinctelen, hányinger embert..

2016. nov. 15. 21:23
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

De igenis hibás vagy, főleg ha még buzdítod is.

Arra amúgy nem gondoltál, ha nem lesz jó/nem akarod folytatni, akkor buktad esetleg a gyakorlatod? Ezután majd táncolhatsz úgy, ahogyan ő fütyül...

2016. nov. 15. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!