Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem? (többi lent! )
Sziasztok! Az a nagy helyzet, hogy nagyon bejön a volt gimis magyartanárom. Egyetemre járok, már, tehát már nem vagyunk hivatalos tanár-diák viszonyba. Elsős gimis koromtól kezdve érdekel, és most már tudom hogy ő kell és nem más. A bökkenő, hogy ő az apám lehetne, szó szerint.
Minden második héten vissza szoktam menni a volt gimimbe hozzá,ő pedig mindig örömmel lát engem, egész nap vele vagyok, bejárok az óráira amiket tart. Sokszor nyaggatom, hogy nem hátráltatom-e, de mindig azt mondja, hogy csak örül hogyha lát, jöjjek amikor csak akarok.
Múlt alkalommal vásárolni mentünk, közben elbeszélgettünk. Voltam már a lakásán, késő estig és már ajánlotta fel hogy haza visz autóval.
Mindennek ellenére nem tudom eldönteni,hogy "csak" kedves volt tanítvány vagyok-e.
Segítsetek légyszíves!
A hasznos hozzászólásokat pedig köszönöm! :)
Figyi :) én is visszajárok a volt sulimba egyetem mellett. Összejàrok bulizni, inni néhány volt tanárommal is, (tanárnőkkel is, én srác vagyok)
Voltam náluk is, volt hogy felajánlották hogy aludjak náluk, hogy ne kelljen a hazajutással vesződnöm..
Na a lényeg csak annyi, hogy a tanàr diák viszonyt egy baráti-haveri viszony alakult ki ahol màr egyenrangú felnöttként szereplek én is a képben. Semmi több, valszeg nálad sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!