Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van esélyem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem? (többi lent! )

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a nagy helyzet, hogy nagyon bejön a volt gimis magyartanárom. Egyetemre járok, már, tehát már nem vagyunk hivatalos tanár-diák viszonyba. Elsős gimis koromtól kezdve érdekel, és most már tudom hogy ő kell és nem más. A bökkenő, hogy ő az apám lehetne, szó szerint.

Minden második héten vissza szoktam menni a volt gimimbe hozzá,ő pedig mindig örömmel lát engem, egész nap vele vagyok, bejárok az óráira amiket tart. Sokszor nyaggatom, hogy nem hátráltatom-e, de mindig azt mondja, hogy csak örül hogyha lát, jöjjek amikor csak akarok.

Múlt alkalommal vásárolni mentünk, közben elbeszélgettünk. Voltam már a lakásán, késő estig és már ajánlotta fel hogy haza visz autóval.

Mindennek ellenére nem tudom eldönteni,hogy "csak" kedves volt tanítvány vagyok-e.

Segítsetek légyszíves!

A hasznos hozzászólásokat pedig köszönöm! :)

2016. nov. 15. 00:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem csak imponál Neked az érdeklődése. Nekem is volt már olyan, hogy valaki addig-addig erőltette felém, hogy szeret, hogy egy játékos pillanatban megcsókoltam. Összejöttünk. Nagyon nagy hiba volt. Csak összetörtem a szívét. Ráadásul lehet, hogy ez a tanár nem is úgy viszonyul hozzád. Akkor meg ha rányomulnál elrontanád vele az egészet.
2016. nov. 15. 00:52
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát ez az. Nem akarom elrontani. Annál jobban szeretem.
2016. nov. 15. 00:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg meg kellene próbálnod.

A kockázatot fel kell vállalni, és elmondásod alapján ő nyitott feléd.

2016. nov. 15. 01:03
 14/18 A kérdező kommentje:
Rendben. Minden esetre nagyon szépen köszönöm. :)
2016. nov. 15. 01:05
 15/18 anonim ***** válasza:
te lány,a te korosztályodból nem tudsz senkit elkapni?
2016. nov. 15. 09:16
 16/18 anonim ***** válasza:
A tanár úrnak nincs saját családja? Feleség, gyerek? Ők nem biztos, hogy annyira örülnének, ha bepróbálkoznál nála..
2016. nov. 15. 09:57
 17/18 anonim ***** válasza:

Az alapján, amit leírtál, nem lát benned többet a kedvenc volt diáknál - szerintem.

Ettől függetlenül bepróbálkozhatsz, ha szeretnél, de benne van a pakliban, hogy akkor ezt a jó viszonyt is bukod, ha nem kölcsönös a vonzalom.

Megéri?

2016. nov. 15. 14:21
 18/18 anonim válasza:
Szerintem bókolj neki, és próbálj kicsit nyitni felé, de ne nagyon. És majd meglátod, hogy ő ehhez, hogy viszonyul. Vagy hívd el valahova, és onnantól kezdve, úgyis tudni fogod, hogy mit reagál rá, és hogy tekint rád:)
2016. nov. 15. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!