Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon elítélendő ha 20 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elítélendő ha 20 éves nőként a 40-es 50-es férfiak jönnek be?

Figyelt kérdés

Most is van egy 47 éves férfi akivel elég szépen alakulgatunk.:)

Minden megvan benne amire vágyok.

Mindig is az idősebb férfiak jöttek be.

Intelligensebbek,határozottak,stílusuk van,férfiasak,tudnak teljesíteni az ágyban (hiába a kiforrott technika ;) )nem úgy mint a korosztályom. A mai huszonéves korosztàly csapnivaló. Semmi férfiasság nincs bennük.

Nagyon elítélendő ha az érett pasik jönnek be?

2016. nov. 12. 19:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

En 34 vagyok es az eletben nem allnek le egy 20 eves kiscsajjal es a haverjaim sem. Megnezzuk oket, de ennyi mengalisan nem vagyunk egy szinten, plusz fogalmuk sincs a vilagrol.

A kerdesre valaszolva teljesen normalis hogy az idosebb korosztalyhoz vonzodsz es vannak olyan ferfitarsak akik le is allnak veled, ez nem kerdes. A kerdes az, hogy meddig?

2016. nov. 13. 00:20
 22/26 A kérdező kommentje:

"Megmaradnak a csinos,fiatal szalkas,kedves es 'mindent megtesz ertem' fiuk :) "

Miért? Talán egy idősebb nem lehet kedves, 'mindent megtesz értem' típus és ha jól tartja magát akkor csinos és szálkás? Baromság. Nekem nem kell érzelmi intelligencia hiányos, kangörcsös tapló. Màrpedig a 20-as korosztály az! Nem kell itt fényezni őket. Kiismertem a "fajtájukat" rendesen. Kapkodnak mindenben, szétszórtak, felelőtlenek. Kivétel alig van vagy abszolut nincs.

2016. nov. 13. 04:59
 23/26 A kérdező kommentje:

21# Szerencse, hogy nem "te és a haverjaidból" áll az idősebb korosztály.

Vannak akik megbecsülik a szépet és értékelni is tudják.

Semmit nem tudok a világról? :D Na mesélj már miről maradtam még le!

:D

2016. nov. 13. 05:05
 24/26 anonim ***** válasza:

Nem elítélendő, de számítani kell arra, hogy ez a korosztály a legritkább esetben vágyik komoly kapcsolatra egy 20 éves lánnyal. A legtöbb már vagy nős, és csak szexuális segédeszköznek kell a 20 éves ágybetétet, vagy pedig igen súlyos kettyó miatt van még egyedül. Persze lehet teljesen normális is, és jó eséllyel elvált, néhány gyerekkel és exszel a hátuk mögött... Szóval ezzel a korosztállyal összejönni nagyon erős kompromisszumokkal és pofáraesésekkel jár.

Személyes vélemény, de én nagyon nehezen tudnám feldolgozni hosszabb távon egy jó kapcsolatban is, hogy jó eséllyel 40-50 évesen megözvegyülök.

2016. nov. 13. 06:25
 25/26 anonim ***** válasza:
31%

Igazad van egyeltalan nem elitelendo.

En 45 ffikent imadom az ilyen lanyokat.

2022. máj. 15. 06:26
 26/26 anonim ***** válasza:
44%
Nem gaz egyaltalan. 45 eves ffkent en is imadom a huszoneves lanyokat.
2022. máj. 20. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!