Miért elítélendő (gáz) ha egy férfi tangát hord? Elképzelni is nehéz, hogy 75 ezer évvel ezelőtt a férfiak már hordták a tangát, vagyis annak elődjét.
75.000 évvel ezelőtt gyakran jártak ruha nélkül is.
-Miért?
Mert az 75.000 évvel ezelőtt volt!
Problem Solved.
Hát... ilyesmi magyarázatot tudok adni, persze ez is biztos hülyeség, de lássuk be, a kérdés is az.
Lehet, hogy azért, mert a tanga mai funkciója a segg mutogatása, amely ma nem számít férfias szerepnek. Sőt, bizonyított, hogy a majmok (és régen az emberek) a női egyedek segge alapján ítélték meg, hogy érdemes -e velük szaporodni. Persze, mióta két lábon járunk, már a nők melleit is számításba vehetjük.
6/7! A válaszban az a hiba, hogy általában a boxer alsósok mutogatják mindenfelé a seggüket (kőműves dekoltázs) meg a gatyájukat.
Mindamellett a tiéd normális válasz nem pedig csípőből jövő bunkóság.
hát 1 medencés vagy sima buliba vagy egy olyan baráti társaságba ahol lehet marhulni lazán felvehet fiú is leopárdmintás tangát mint steve-O, de simán utcai viselet nadrág alá nem igazán kényelmes, és egyáltalán nem férfias....
lányokon viszont nagyon jól áll :P
6/7 vagyok.
Szerintem is az előző válaszolónak van igaza, viccből persze fel lehet venni. Ugyanakkor fel kell ismerni, hogy ha valamit viccből csinálunk, akkor tudjuk, hogy az a dolog bizony nem normális.
A majomsegges dologból azt szerettem volna kihozni, hogy az emberszabásúaknál ősidők óta a nők csábítják el a férfiakat a testi adottságaikkal, a férfiak ezt követően udvarolnak, vagy a majmok verekednek és a mellüket verik, hogy bizonyítsák testi erejüket, és ezáltal azt, hogy biztonságot tudnak nyújtani az esetleges gyermekek számára.
Erre egyébként biztosan rájönnek még ezek a társadalmi normák, amelyeket egyszerűen el kell fogadni, különben a társadalom bolondnak fog tartani.
A kőmüvesdekoltázsra pedig csak azt tudom mondani, hogy mindegy, hogy ki miben mutogatja a seggét, az egy férfitől ma gáznak számít.
És persze, még mindig tartom, lehet hogy ez az egész hülyeség, amit itt összehordtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!