Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért elítélendő (gáz) ha egy...

Miért elítélendő (gáz) ha egy férfi tangát hord? Elképzelni is nehéz, hogy 75 ezer évvel ezelőtt a férfiak már hordták a tangát, vagyis annak elődjét.

Figyelt kérdés
Elgondolkodtató, hogy akkor mi volt előbb? A tundra bugyi, vagy a tanga?! Az eredendően férfiviseletű tangát, persze akkor még nem a csábításra használták, hanem technikai okokból, hogy eltakarja az erősebbik nem férfiasságát. Az már más kérdés, hogy mennyire volt kényelmes... Aztán maga a bugyi 1940-ben kezdte a hódítást. Persze finoman, az első darabok még igencsak hosszúra sikerültek. Anno voltak bokáig, majd térdig, combig érő példányok, míg mára elég 2-3 pánt, hogy tangának hívjuk a fehérneműnket.

2012. aug. 3. 18:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Én csak azt értem, hogy 30 évvel ezelőtt saját magunk által beszűkített csőnadrágot hordtunk, a másik tábor trapéz gatyát vagy pantallót. 60 éve virágmintás hippik mászkáltak az utcákon. sokkal régebben harisnyát, szoknyát és ki tudja még milyen különleges ruhadarabokat. Természetesen ezt mind a két nemre értem hiszen akkoriban még csak 2 volt.Manapság viszont divat mindenkit mindenért b*zizni kritizálni. Ezek a válaszadók a saját szüleiket is ilyen kritikával illethetnék.

Miért a külsőség alapján ítél valaki? Miközben Ő a homár.

Egyébkén is miért csak a nők joga mutogatni a feneküket? bizony az sem mindig esztétikus.

Alapvetően külsőre a 2 nem között pont 1 tangányi különbség van.

2012. aug. 4. 06:29
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Tudod miért nem hordanak a pasik tangát? Mert 2012 van és nem kr.e 70.000. Amúgy én ebbe is igencsak kételkedek,hogy tangában jártak. Amúgy ha akarsz akkor hordj nyugodtan...
2012. aug. 4. 20:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem elítélendő, csak Magyarországon mindenki divatbizu (modik kíméljenek), és azt hordanak amit a másikon látnak. Ami különbözik a másikétól, nem megszokott, azt már kinevetik.
2012. aug. 5. 11:20
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: Szerinted azt valaki látja, hogy te mit veszel fel a nadrágod alá??... Mert szerintem nem..
2012. aug. 25. 00:50
 15/17 vagyokakilehetek ***** válasza:
0%
max a buzzii bárban :):)
2012. aug. 25. 03:31
 16/17 anonim válasza:
100%

Én nem ítélem el. Egyre nagyobb divatja lesz. Egyrészt a lányok is megnézik a fiúk seggét, de még hogy. Másrészt gondolj csak bele, egyáltalán nem b.uzis dolog, az összes gogo, chip and dale hetero(!) szolgáltató srác, férfi TANGÁT hord, mert VAN rá női igény, abban táncikálnak és azoknak a csajoknak igenis szexi, akik nem álszemérmesek. Ízlés kérdése is persze.

Nekem tetszik, én nem látok nőiesnek ettől valakit, leszbi hajlamnak amúgy sincs bennem nyoma sem.

2013. ápr. 18. 10:08
 17/17 anonim válasza:
100%

"A majomsegges dologból azt szerettem volna kihozni, hogy az emberszabásúaknál ősidők óta a nők csábítják el a férfiakat a testi adottságaikkal, a férfiak ezt követően udvarolnak, vagy a majmok verekednek és a mellüket verik, hogy bizonyítsák testi erejüket, és ezáltal azt, hogy biztonságot tudnak nyújtani az esetleges gyermekek számára."

Ezt nem jól látod.

Pont az állatvilágban versengenek a külsejükkel a hímek.

A nősténymajom segge ott csupán azért jelzőértékű, mert mutatja, mikor van párzási időszaka. Ennyi.

Nincs is ott apai utódgondozás sem, legfeljebb párőrzés, de a majom-apa nem igazán invesztál, amolyan közösségben élnek.

[link]

Másik:

"A szabályokat nem mindenki tekinti magára nézve kötelezőnek. Páviánoknál figyelték meg azt, hogy a hárembe tartozó nőstények úgy tévesztik meg a horda domináns hímjét, hogy fiatal partnerükkel egy nagy szikla mögé húzódtak, majd fejüket kidugva a szikla mögül figyelik az idős hím viselkedését, és igyekeznek a tétlenség látszatát kelteni. Eközben a szikla mögött fiatal választottjuk közösül velük"

Az embernél pont a múlt során nem volt divat a férfiaknak a hátsójukat mutogatni, vagy külsővel érvényesülni. (A törzsi társadalmakban még igen, de ott színes fejdíszekkel táncoltak is).

Manapság oldódik, sok gazdag, jómódú barátnőm már a fiúk feneke alapján is ítél, persze nem csak ez számít..

2013. ápr. 18. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!