Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elítélendő ha 20 éves nőként a 40-es 50-es férfiak jönnek be?
Most is van egy 47 éves férfi akivel elég szépen alakulgatunk.:)
Minden megvan benne amire vágyok.
Mindig is az idősebb férfiak jöttek be.
Intelligensebbek,határozottak,stílusuk van,férfiasak,tudnak teljesíteni az ágyban (hiába a kiforrott technika ;) )nem úgy mint a korosztályom. A mai huszonéves korosztàly csapnivaló. Semmi férfiasság nincs bennük.
Nagyon elítélendő ha az érett pasik jönnek be?
10# Az idősebb nők azert lepnek felre fiatalabb pasival mert felnek az oregedestol. Ez tény.
Szerintem semmi kozod hozza mit dolgozik.
Én is mindig az idősebb pasikhoz vonzódtam :)
20 évesen volt egy 34 éves pasim2 évig voltunk együtt. Minimálbért keresett. 24 évesen volt egy 48 éves hapsim, aki festőként dolgozott. Mindkettő nagyon jó volt az ágyban. A korombeli pasik a nyomukba sem érnek.
Szóval megértelek :)
"Az idősebb nők azert lepnek felre fiatalabb pasival mert felnek az oregedestol. Ez tény. "
Ez épp annyira tény, minthogy az idős pasik ezért lépnek félre a fiatalabb csajokkal. Emellett az idős pasik a jól kinéző fiatalok miatt, az idős nők meg a jó teljesítményű fiatalok miatt. :)
"Szerintem semmi kozod hozza mit dolgozik."
Ja, ahammm, de véletlenül sem pénzes! :D Az már legalább eléggé látszik, hogy ő nem az intelligencia miatt van veled.
#14: Ha mindig az idősebb pasikhoz vonzódtál, akkor honnét tudod, hogy milyenek a fiatalok az ágyban? :D
15# Valahol el kellett kezdeni tudod. ;)
Kőműves. Most boldog vagy??
Én nem ítélem el, azt csinálsz amit akarsz, csak egyet árulj el!
Hogy nem jön rád a hányinger amikor a löttyedt, fonnyadt testével megrak?
Szabályosan irtózom a gondolatától is.
De no para, nekem megfelelnek a fiatal pasik, jobb is hogy meghagyod nekem. :)
Egy pasi aki jól tartja magát akkor nem szottyadt 40-50 éves korára.
Meghagyom neked a fiatalabbakat. Nekem nem kellenek az biztos.:)
Klassz csaj vagy! Igy nekem megmaradnak a csinos,fiatal szalkas,kedves es 'mindent megtesz ertem' fiuk :)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!