Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet ilyen? Komolyan? Félek az élettől! Ezek után egyszerűen rettegek.
Ez a vergődés egy tipikus mentálisan sérült, ám betegségtudattal nem rendelkező ember vergődése. Aki döngeti a mellét a modern kor divatos mondataival, szerzőivel, de valójában hadilábon áll az önismerettel, gyáva, hárít, magyarázkodik. Megintcsak tipikus dependens személyiségjegy a hárítás. Majd te jobban tudod, a világ hülye, ugyanmárkismennyiségnemárthat, téged senki nem ért meg, stb.
Valóban sok embernek kellene mentális segítség, de ez a több generáció óta begyűrűződő nem megfelelő, hiteltelen szociális minták miatt van. És gratulálok, mert te is többséghez tartozol, aki úgy gondolja; vele aztán semmi baj nincs, neki nem kell segítség, a világ a szar hely. Csak súgok; ez is tipikus dependens személyiségre vall. Egy függőnek soha sem csak egy választott szere van, csak egy fő szer.
Hát ennyit a függőségekről. Remélem az áltudományos maszlag után amit idehánytál, tanultál ténylegesen is vmit.
Írod ezt úgy a világon semmit se tudsz rólam, csupán csak ezt a kérdést és néhány begyógyszerezett állapotba írt kommentemet ismered. Majd ha eltöltesz velem jó pár 24 órát akkor TALÁN majd képes leszek figyelembe venni a szóhalmazt amit kihánysz a szádon.
Önismerettel épp hogy nem állok hadilábon, sokan mondták hogy fiatal korom ellenére jó az önkritikám és ez leginkább nem abból áll ki hogy fényezem magam, hanem pont ellenkezőleg. Tökéletesen ismerem a hibáimat és meg esik hogy olyan hibákat is generálok magamnak amelyek nem felelnek meg a valóságnak. Volt már korszakom amikor hipochonder voltam és olyan szinten elhittem magamról hogy rákos vagyok, hogy sírva jöttem ki az orvosi rendelőből amikor kiderült hogy nincs semmi probléma. 14-15 éves koromban azt hittem hogy kezdődő skizofréniám van, depressziós viszont évekig voltam ami öngyilkossági kísérlettel párosult. Azért mert hajlamos vagyok rá. Egy labilis, melankolikus beállítottságú ember vagyok amin próbáltam változtatni kisebb sikerekkel. A társaság jót tesz, ha nincs időm gondolkodni az jót tesz. Azt nekem senki ne mondja, hogy én nem ismerem magamat. Lehet hogy egy bizonyos megítélés szerint nem, de az emberek többségénél fényévekkel jobban ismerem magamat, és hiszek abban hogy mentális betegségek nem léteznek, csak kétségbeesett emberek. Kétségbe esett emberek akiknek nem való ez a világ, emberek, akik érzékenyebbek az ingerekre és a történésekre az átlagnál. És ami nem feltétlenül rossz. Én is az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!