Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor gondolhatja komolya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor gondolhatja komolyan, vagy egyszerűen csak mindenkinek ezt mondja?

Figyelt kérdés
Ha egy pasi azt mondja, hogy te vagy élete szerelme, de közben az exének is ezt mondta, akkor gondolhatja egyáltalán komolyan, vagy csak mindenkinek ezt mondja? Tudom, hogy béna kérdés, de érdekelne, mert rosszul esik, hogy úgy érzem emiatt, hogy csak egyszerűen úgy mondja ezeket a dolgokat, mintha csak azt mondaná, hogy szeret.
2015. jún. 26. 18:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is sokat szoktam hasonlón töprengeni, nem mondanám, hogy feltétlenül tudom a választ. Egyszer megkérdeztem róla a páromat, annyit mondott rá, hogy "ez most más". :)

Amúgy én azt gondolom, hogy emberfüggő. Az egyik verzió a hősszerelmes pasi, aki csak azért mondja, mert milyen jól hangzik, és ha elhiszed, hamarabb csúszik le a bugyi... Ebbe nem mennék bele, nyilván ismered az ilyet. :)

A másik verzió, ha tényleges, hosszú távra tervezett párkapcsolatban mondja ezt - gondolom, nálad is ez van. :) A pasi vélhetően _tényleg_ komolyan gondolja, most, az adott pillanatban. Valószínű, mikor anno az exének mondta, akkor így érzett, így gondolta. Csak aztán bizonyos okokból kiderült, hogy mégsem így van. Tanult a hibából, most pedig azt gondolja, tényleg megtalálta - benned. :) Tudom, hogy közhely, de az ex nem véletlenül ex, hidd el, hogy téged szeret! :)

2015. jún. 26. 20:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat. Igen, nem is mennék bele olyan kapcsolatban, ahol valaki csak hazudik, hogy legyen valami. :) Hát remélem, hogy kb úgy van, ahogy te írod, bár nem tudom, mert azt mondja, hogy nem is volt szerelmes az exébe.
2015. jún. 26. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!