Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet ilyen? Komolyan? Félek az élettől! Ezek után egyszerűen rettegek.
"Van egy egész üvegcse nyugtatóm, ott lenne a lehetőség hogy állandóan legyen bennem, de nem szedem, csak ha úgy érzem hogy MUSZÁJ."
Hát nézd, nekem is volt szorongásos, depressziós, de még álmatlan időszakom is, utóbbi esetében nagy nehezen vettem rá magam, hogy egy FÉL szem Xanaxot bevegyek, és fél óra múlva aludtam, de inkább ittam egy rohadt büdös és mocsárízű macskagyökér teát is.
Azóta is van problémám meg stressz az életemben bőven, de nincs nyugtató a házban, maximum citromfű. Én értem, hogy korábban rosszabb állapotban voltál és ahhoz képest ez előrelépés, de légy szíves, te is értsd meg azt, hogy rengeteg olyan ember van, aki számára ez nem normális, hogy valaki fog és egyszerre bevesz 4 nyugtatót (bár nem írtad, hogy milyen dózisúak, tehát senki sem tudott volna utánaszámolni). Volt évfolyamtársam, aki Cataflamra ivott tömény szeszt, hogy úgy üsse ki magát, mikor vizsgaidőszakban túlpörgött, ő sem csinálta rendszeresen, nem is lett tőle baja látszólag, de ezt sem neveznénk normálisnak.
A kérdésedre térve: igen, ilyen létezhet, de miért kell ettől félni? Sokkal rosszabb dolgok lehetnek az életben, mint hogy valami módon rá vagytok hangolódva egymásra "az éterben". Történt már velem is hasonló, a felfogásodon múlik, hogy hagyod, hogy ez így kiborítson. Én kifejezetten pozitív dologként éltem meg. Nyilván nem ugyanolyan szituációban. De ha meditálsz és hasonlókról tanultál, akkor inkább arra összpontosíts, hogy hogyan tudod elkerülni a hasonló pánikreakciókat. És ne akard mindenáron erőnek erejével elnyomni magadban a késztetést, hogy erre a srácra gondolj, ha tanultál ilyenről, tudhatod, hogy amit ébren elnyomsz, az álmodban durván előtörhet. Inkább kezelni próbáld meg, mikor ébren vagy. Például írd le magadnak az érzéseidet, vezess naplót, vagy bármi hasonló... hidd el, jót tesz hosszú távon.
Kerdezo senki nem mondta, hogy agymosott lennel, azert ami tortent veled ugymond. Sot, en meg irtam is, hogy ilyen jellegu dolgok, hogy ra gondolok, es rogton ir a parom, velem is szokott tortenni eleg gyakran. Az erre adott reakciod a nem normalis, hogy rogton nyugtato, gyomorgorcs, nem alvas, kiborulas, es aztan meg nekiallsz itt idegeneket kiosztani, mert nem tartjak normalisnak, ha egy sima uzenettol ez a reakciod.
Nyugodj meg, gondolod at a dolgokat, es utana ha ugy erzed kepes vagy megoldani a helyzetet akkor kommunikalj egeszseges, ertelmes ember modjara azzal a sraccal, ha meg nem tudod ot befogadni az eletedbe, akkor lepj tovabb, tiltsd le.
Oké, sziasztok.
Beszéltünk. Hiányzok neki. :)
Gyógyszer vagy sem, de teljesen zavart a gondolkodásod, nem is lehet a kérdésre válaszolni.
Előbb szednék be bármit, mint ezt a hatóanyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!