Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy a valóságban nem vagyok olyan közvetlen, mint amilyennek gondol?
Nem hagynám, hogy megköveteljenek tőlem olyat, amit nem akarok csinálni.
Ha minden vágyam az lenne, hogy átugorjam a 4m-t, akkor beleadnék mindent, hogy sikerüljön. Tudod, hogy mit tennék ha nem sikerülne? Elismerném, hogy ez nekem nem megy, de tiszta lenne a lelkiismeretem, mert előtte beleadtam minden tőlem telhetőt.
Amúgy közben eszembe jutott egy kép, amit régen láttam. Képzeld el, hogy egy bányász vagy és épp egy alagutat ásol, mert azt hallottad, hogy a bányában gyémántok vannak. Ahogy ásod az alagutat magad előtt, keresed a gyémántokat, de nem találod. Majd egyszer csak megunod a cél előtt, mert 1 km ásás után sem találtál gyémántot és ezért inkább visszafordulsz, pedig csak egy kicsit (mondjuk 5 m ) kellett volna ásnod tovább és megtaláltad volna a gyémántokat. A kép ezt illusztrálja. Sosem tudni, hogy mit és mikor hoz az élet. Simán lehet, hogy a következő lánnyal összejön a dolog és boldogok lesznek. Lehet, hogy amikor már nagyon tele van a tököd az egésszel és szíved szerint feladnád, akkor kéne még egy lépést tenned a cél felé és ott lennél. Sosem tudni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!