Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek általában bejönnek e az apu testű pasik?
Miért jönne be a dagadtaknak a dagadt?
Mindenkinek a szép kell. Ha te elhíznál, tetszenének a kövérek?
Az aputest a természetes, nekem az jön be. A kigyúrtakat megnézem, a kevésbé gyúrt tetszik, a nagyon gyúrtról a vágásérett pulykák jutnak eszembe a régi munkahelyemről, azok voltak olyan izompacsirták. De beindulni csak a férjemtől tudok - nem tudják a férfiak, hogy a nők nem a látványtól indulnak be?
A csatolt két férfi teljesen normálisan néz ki.
Az ennél kövérebb már problémás lenne.
Hát figyelj.A párom sportos alkat volt ,mikor megismerkedtünk.A kapcsolatunk alatt télen kicsit megpocakosodik.Jól főzök na...
Nekem tetszik így is.De lehet,ha a pocakos formájával találkoztam volna először,akkor nem jövünk össze.Bár ennek kis esélyt adok,mert beleszerettem első látásra....a személyiségébe is.
A phaszt meno a hajtenger. Arrol van szo hogy a legtobb no nem akar konditerem szokevenyt.
Az elso pasi ugy nez ki, mintha valami homoerotikus filmben szerepelne, a masodiknak gusztustalan a hasa.
"De sajnálom, hogy nem látszanak a válaszolók.... Kiváncsi lennék a sok kritikusra... :)"
170/52 vagyok, es az izmosan vekony alkat jon be. Ne legyen agyon gyurt, de hajas sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!