Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek általában a misztikusabb férfiak jönnek be vagy azok akik nyíltak?
Nekem a nyíltabb, de kitudja lehet hogy én kivételes vagyok.
Így könnyebb szelektálni ha nagyon különbözik tőlem!
Én szeretem tudni mit szeret.Nem árt ha nem vagyunk szöges ellentétei egymásnak.
Sokszor idegesít is ha valaki titkolózik,misztikusnak akar tünni:D nem szeretem a titkokat.
A humor a fontos egyébként:)
Aki keveset mond magáról az nem misztikus te idióta!
Misztikus b*zdmeg akkor lenne ha első randin elvinne a "Woodoo kávézó"-ba ahol levinnének az alagsorba ott meglátnád a rúnákat a padlón , az urnákat ,edényeket ,fiolákat , a levágott kecskefejet ami fel van akasztva egy kis szalmabábú fölé amire a te képecskédet tűzték. Aztán indiai páfrányszúnyog méreggel megbénítanák a tested szépen a rúna-kör közepébe cipelnének elkezdenék aprólékosan levagdosni a végtagjaidról az inakat majd az egyik raszta alak miután kijött a szem fenntakadásos meditációjából "holla malla ollla" kántálás közepette benyúlna a mellkasodba és ki venné a szívedet. AZtán a kis tálkába tenné a többi izgis kis szerveddel együtt mint szemgolyó ,fül , toboz mirigy. És a "misztikus" pasid megfogná a kis woodoo babát amin a fényképed van és meggyújtaná majd te abban a pillanatban hamuvá égnél! Te nemtudhatod te természetesen a reggeli kakaó mellé adagolják a te kis hamvaidat amit jó ízűen kortyolgatnak a dzsanga mellé.
Na akkor lenne misztikus a palid!
Szerintetek lenne ennyi sz@r tvájlájt fan kislány, aki vámpírnak képzeli magát, Pattinson-nal akarja elveszteni a szüzességét, stb., ha nem a misztikus pasik jönnek be nekik? :D
Vagy milyen misztikus pasira gondolsz? Kentaurra? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!