Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek általában bejönnek e az apu testű pasik?
segítek jó?
ha nincs lapos hasa a férfinak, akkor az kövér. ha izmosan nagy a hasa, akkor az mackós. ha filmsztár vagy híres vagy, és nincs lapos hasad, akkor van aputested.
nincs mit
Ez már nem aputest, hanem elhízott.
Neked bejönnek az elhízott nők és ilyet választasz inkább egy karcsú nő helyett?
Az első teljesen más, mint a második.
Egyébként bejön.
Az tuti, hogy ha van nő, aki kritizálja az ilyet, akkor az is tuti a 2 mázsás tenyészkoca.
Munkahelyen is van egy ilyen nő, mindenkit lehurrog akár az öltözködése miatt is, nincs olyan nő, akinek nem szól be a háta mögött. Vékonyabb lányokat is piszkafának hívja, s minden mondatát a "Úristen, hát hogy néz ez ki!" -vel kezdi, azt meg észre se veszi, hogy ő konkrétan lefolyik a székről. Meg a pasikat becsmérli, hogy milyen kiferdült ízlésünk van.
De persze mondta, hogy megvette ő is az aerobik bérletet is, de egy órán volt, azóta nem jár, mert ott mozogni kell.
Én se vagyok Adonisz, mert ülőmunkát végzek, futni nem lehet sajnos, de eljárok úszni, meg szoktam kisebb túrákat csinálni magamban, mondjuk csak felmászok a citadellára és le, ilyenek, hogy mozogjak. Meg este 6 után nem enni. Ez van, ilyen vagyok.
Azzal a nővel, aki a külsőd miatt nem vesz számításba nem érdemes foglalkozni. Jobbat érdemelsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!