Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek általában bejönnek e az apu testű pasik?
" És mi az, hogy apu-testű? Ilyen test nincs, legfeljebb van idősebb típus, vagy testesebb típus, de apu-testű nincs."
Pár éve jött divatba a "dadbod", magyarul "aputest", a kérdező erre célzott.
Sziasztok :D
Hát ezek szerintem sem Apu testűek :D Viszont ha az a kérdés hogy a nem agyon kigyúrt, de nem is nádszál fiúk bejönnek a e lányoknak, szerintem soknak igen.
Pl.: Nyáron a Balatonon csajoztunk haverommal. Ő teljesen ki van gyúrva, én pedig átlagos kis vigyori férfi vagyok :D A végén csak én szexeltem, mert a haveromat nem tartották férfiasnak. Sőt, majdnem a hármas is összejött.
A képen látható alkat egyáltalán nem jön be. Szerintem az amúgy sem az aputest, hanem a hasas, dagi kategória. A kockahas bejön, de nem feltétel, mert annak elérése és fenntartása sok munka és szerencsés genetika kérdése, a sok munka pedig sok időt visz el a hétköznapokból és kaja szintén sok korlátozást jelent.
Van a kettő közt az a férfias alkat, aki nincs tökéletesen kidolgozva, de igényesen néz ki, szóval nincs elhízva, van rajta izom és látszik hogy sportos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!