Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan segithetném a cigaretta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segithetném a cigaretta leszokásban páromat?

Figyelt kérdés

pár hete újra dohányzott.. előtte egy hónapig nem.

kicsit csalódtam. nem rég szokott rá. azt hittem tényleg letudja rakni.

perpill megint nem dohányzik. de irta üzenetben, hogy munkán, éjjeli váltásban mennyire unatkozik (ilyenkor kevesebb a meló) és, hogy szivesen rágyujtana.

Én tudnék valahogy valamivel segiteni neki?

Amikor lerakta .. amikor másodszor is lerakta, mondtam, hogy büszke avgyok rá, meg, hogy örülök neki ..

22éves szerintem egy vagy 2éve hogy elkezdett dohányozni

2016. okt. 31. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz leállni az addiktív dolgokkal, sajnos én magam is abban éltem. (élek?). Az hogy valaki ilyenekkel él, nem más mint "mankó" valami mást helyettesít. Sokaknál az érzelmi üresség, a másoktól várt kedvesség hiánya... És az nem sokat ér, ha üres szavakat adsz neki, de közben elvárt, hogy legyen ő az erős meg a kemény meg a minden más... sokaan ebbe őrülnek bele.
2016. okt. 31. 23:18
 2/6 Beviz Elek ***** válasza:
Szerintem azt csinál amit akar, ne szabályozd.
2016. okt. 31. 23:33
 3/6 anonim ***** válasza:

sehogy.

ha le akar szokni,akkor le fog magától. ha nem akar,csak te basztatod vele,akkor úgysem szokik le tartósan , mert ő maga lebelül nem akar.

ne erőltesd tényleg . ő tudja mit akar. amíg nem a te pénzed költi arra a szarra és nem a te arcodba fújja a füstöt,addig ne foglalkozz vele szerintem. ő dolga.mindenki tudja,hogy káros meg drága, mégis sokan szívják.

amúgy tapasztaltból írom. én is próbálkoztam egy időben,hogy szokjon le a párom. de ő nem akart,nem volt semmi eredménye.

aztán egyszer magától mondta,hogy ő leteszi. és letette,azóta nem gyújtott rá,pedig már több év eltelt. saját elhatározás kell

2016. nov. 1. 07:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem se tudsz segíteni neki, vagy akarja, vagy nem. Az exemet nyüstöltem vele, aztán már magától akarta, de csak hónapokra tudott leállni, mindig újrakezdte. Engem zavart, mert én egyáltalán nem cigizek. A mostani párom jött utána, sajnos ő is évek óta cigizett, mire megismertem, de elmondtam neki, hogy én nem cigizek, úgyhogy én nem kényszerítem leszokásra, mert már tudom, hogy az úgyse menne, de tudnia kellett. Magától leszokott, még mielőtt összejöttünk, talán a rá következő nap esett egyszer vissza, de azt is elmondta, azóta nem. Sőt, már annyi idő eltelt, hogy azóta rühelli. Mondjuk őt ezek szerint túl sok dolog nem kötötte ehhez. Egyébként anyukám és papám is egyik napról a másikra szoktak le, de van, akinek egyszerűen borzalmasan nehezen megy.
2016. nov. 1. 08:52
 5/6 Beviz Elek ***** válasza:
Van akit be lehet törni (pl haverom) és van akit nem. Nyúzhatod hogy szokjon le, vagy veszekedtek miatta vagy nevelsz egy jó papucsot vagy valóban le akar szokni.
2016. nov. 1. 11:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitokat! :)

Nem szeretném kényszeriteni se semmi, csak gondoltam hátha van valami tipp, hogy lehetne e segiteni. De úgytünik nincs :)

Majd lesz valahogy :D köszi mégegyer :)

2016. nov. 1. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!