Tényleg segít az ecigi a leszokásban?
ez mindenkinél másképp működik, én 2 hónapja letettem a cigit és csak e-dohányzom.
Biztosan állíthatom SEGÍT a leszokásban, vagyis átszokásban :)
de ez jóval egészségesebb, ha csak azt nézzük, h ki van iktatva a kátrány :)
annyi a lényeg,h az első hónapban nagyon nagy akaraterő kell és kitartás, abban ,h megtaláld a számodra megfelelő lötyit és készüléket, és onnantól kezdve vissza sem akarsz nézni!
És aki ezt olvassa ne higgye azt,h ezzel egyedül vagyok, hanem nagyon-nagyon sokan vagyunk már, csak ezt a média és a sajtótermékekben nem hallja senki viszont!
Szerintem nem segíti a leszokást, ha valaki átszokik akkor az e-cigarettától lesz függő... Tehát ahelyett hogy letenné, átszokik valami másra amitől szintén függeni lehet...
Le kell tenni egyszer és mindörökre.
jópár ismerősöm próbálta egyetlen egy valakinek sikerült átszokni(nem leszokni) de vigyázz nehogy felrobbanjon a szádba az ecigi
Az ecigi a leszokásban nem segít. Csekély azon leszokók száma, akik az ecigivel sikerült leszokniuk. Átszoksz egy másik függőségre, de nem le. Ezt most azért írom, mert nekem sem sikerült mikor áttértem rá. Feleslegesen dobtam ki rá a pénzt. Csak úgy tudsz leszokni ha elhatározod magad és leteszed nullára. Nem lecsökkented és nem másra térsz át. Akaraterő.
Nekem sikerült.
A cigarettáról (dohányzásról) való leszokásban nekem segített. Tavaly február óta csak ezt szívom, kb. a negyede költségért. (Nálam, mert én 70 szálat szívtam naponta.) Nem szabad gagyit venni, csak komoly cuccal, tartalék akkuval, tartalék tankkal érdemes nekivágni, ez kb. 20. rugó. Ki kell kísérletezni az ízeket, a lötty összetételét, különös tekintettel a nikotin tartalomra.
A fórumokon sok tanácsot kaphatsz, de a füstöt (és a másokat zavaró büdöset) könnyű felcserélni az ártalmatlan gőzre, ami nem károsítja a légzőszerveid, de a nikotin-függőség megmaradhat. Nálam megmaradt, de én a dohányzásról (= dohánytermék füstképződéssel járó elégetése) akartam leszokni, nem a nikotin-élvezetéről. Megjegyzem, a környezetem hálás volt érte.
nah az ilyen válaszokat írják azok, akik életükben nem szívtak el egyetlen szál cigarettát sem!
akkor most megkérdezem, miért válaszolsz, miért adsz tanácsot tapasztalat nélkül?
ha kérdésed van amúgy kedves kérdező, ajánlom Darth Vaper csatornáját YT-on, sok kérdésedre választ fog adni, ebben a videóban pedig pár tévhitet megcáfol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!