Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ez tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ez tényleg ennyire ciki ha egy férfi ápolja az arcát és bőrradírt meg arcpakolást használ? Jogosan röhög ki a barátnőm emiatt és tart piperkőcnek?

Figyelt kérdés

Kozmetikushoz járok 1-2 havonta, és hetente algás vagy ilyen lehúzható arcmaszkot használok... bőrradírt is néha meg esténként hidratáló krémet.. amit épp a kozmetikus v a nővérem ajánl..

Előtte ronda volt az arcom mióta foglalkozok vele teljesen rendbe jött.

A barátnőm meg most tudta csak meg és szerinte ez tök gáz és b . zis..

2016. okt. 30. 18:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem ciki, szeretem, ha egy férfi törődik magával. Ha a bőrének szüksége van a radírra meg a pakolásra, ugyan mi röhögni való van azon? Inkább sok nő példát vehetne, akik gennyes, elfertőződött pattanásokkal, meg zsíros bőrrel képesek kilépni az utcára, és annyi igényesség nincs bennük, hogy szakszerűen ápolják ezeket. Sehol nincs az leírva, hogy csak a nők mehetnek kozmetikushoz.
2016. okt. 30. 19:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A bőrápolás alapdolog és hosszú távon megtérül, abba ne hagyd azért, mert vkinek nem tetszik! Nem is értem amúgy a bnődet, nemhogy örülne, h ápolod magad még dünnyög érte :(
2016. okt. 30. 19:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem gaz, ha alapbol csunya bore lenne a baratomnak, orulnek, ha foglalkozna vele :)
2016. okt. 30. 20:08
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

szerintem sem gáz, néhány évvel ezelőtt nekem is volt még arctisztítóm és a barátnőm cikizett érte :) persze, amióta szép az arcbőröm azóta nem használok ilyeneket, csak egy egyszerű hidratáló krémem van, de arra rá van írva hogy for men, szóval nem mondhatja senki hogy b..is :D

bár lehet hogy kicsit túlzásba viszed:

- havi kozmetikus

- heti arcmaszk

- néha bőrradír

- este hidratáló

Elég lenne szerintem a kozmetikus, bőrradír. Hidratáló csak akkor ha ki van száradva a bőröd vagy valami

2016. okt. 30. 20:43
 15/18 anonim ***** válasza:
54%
Hidratáló azért kell mindig, hogy ne száradjon ki. A megelőzés mindig könnyebb, mint a kezelés. Felőlem a pasim többet is csinálhat, mint én, engem annyira hidegen hagy. Nem az őskorban nőttem fel, hogy csak nekem kötelességem a másiknak tetszeni.
2016. okt. 30. 20:46
 16/18 anonim ***** válasza:
54%

Nyugodtan helyreteheted azzal, hogy megmondod, hogy akkor rendben, nézze inkább a pattanásos arcod.

Nincs ezzel gond, lehet hogy magával nem elégedett, és ezért mond neked ilyeneket.

2016. okt. 30. 22:05
 17/18 Sunshinedoll ***** válasza:
Nah, a bőrünk a legnagyobb szervünk, alapvető dolog lenne arra vigyázni. Komolyan egyesek képesek fájdalmas, csúnya vagy akár fertőző bőrbetegségeket tolerálni, csak mert igényesnek lenni magunkra nem túl férfias lmao :D
2016. okt. 31. 10:04
 18/18 anonim ***** válasza:
A bőrápolás alap dolog, szóval nem, nem tartanám cikinek.
2016. nov. 1. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!