Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ez tényleg ennyire ciki ha egy férfi ápolja az arcát és bőrradírt meg arcpakolást használ? Jogosan röhög ki a barátnőm emiatt és tart piperkőcnek?
Kozmetikushoz járok 1-2 havonta, és hetente algás vagy ilyen lehúzható arcmaszkot használok... bőrradírt is néha meg esténként hidratáló krémet.. amit épp a kozmetikus v a nővérem ajánl..
Előtte ronda volt az arcom mióta foglalkozok vele teljesen rendbe jött.
A barátnőm meg most tudta csak meg és szerinte ez tök gáz és b . zis..
szerintem sem gáz, néhány évvel ezelőtt nekem is volt még arctisztítóm és a barátnőm cikizett érte :) persze, amióta szép az arcbőröm azóta nem használok ilyeneket, csak egy egyszerű hidratáló krémem van, de arra rá van írva hogy for men, szóval nem mondhatja senki hogy b..is :D
bár lehet hogy kicsit túlzásba viszed:
- havi kozmetikus
- heti arcmaszk
- néha bőrradír
- este hidratáló
Elég lenne szerintem a kozmetikus, bőrradír. Hidratáló csak akkor ha ki van száradva a bőröd vagy valami
Nyugodtan helyreteheted azzal, hogy megmondod, hogy akkor rendben, nézze inkább a pattanásos arcod.
Nincs ezzel gond, lehet hogy magával nem elégedett, és ezért mond neked ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!