Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ez tényleg ennyire ciki ha egy férfi ápolja az arcát és bőrradírt meg arcpakolást használ? Jogosan röhög ki a barátnőm emiatt és tart piperkőcnek?
Kozmetikushoz járok 1-2 havonta, és hetente algás vagy ilyen lehúzható arcmaszkot használok... bőrradírt is néha meg esténként hidratáló krémet.. amit épp a kozmetikus v a nővérem ajánl..
Előtte ronda volt az arcom mióta foglalkozok vele teljesen rendbe jött.
A barátnőm meg most tudta csak meg és szerinte ez tök gáz és b . zis..
Ha meg tiszta pattanás lenne, akkor meg az lenne a baja...
Inkább örülhetne, hogy odafigyelsz az arcod ápolására.
Inkább örülne, hogy nem kell gennyes pattanásokat kinyomkodnod, és nem borítják vörös foltok a fejed.
Ne haragudj, de szerintem a barátnőd kicsit igénytelennek tűnik hozzád képest...
Nem ciki. Legalább engem sem nézne le emiatt, nem használná lenézően a kencefice szót.
Jól csinálod. Nekem tetszik, hogy megoldást kerestél a problémádra, és nem úgy voltál vele, hogy pasi vagyok, úgy kell szeretni, ahogy kinézek.
Utolsó jól beszél, kiegészíteném annyival, hogy magadnál igénytelenebb nővel nem érdemes kezdeni. Legyen már alap egy ápolt kinézet. Manapság nem drága és nem is igényel sok befektetett munkát.
Persze azért sminkelni egy férfinak továbbra sem fér bele szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!