Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen a megcsaláson hogy lépjek túl? Továbbiak lent.
Figyelt kérdés
Megcsalt a barátnőm hosszú együttélésünk alatt elöször,sok hónapos viszonyt tartott fenn a hátam mögött. Ellaposodott a kapcsolatunk az utobbi időben nem törödtünk egymással eleget,munka stb miatt. Megprobáljuk helyrehozni az életünket de az a gondom hogy azt mondja nem érez megbánást amiatt hogy megcsalt mert lapos volt a kapcsolatunk,azt mondja az adott neki valami pluszt,ezt monst hogy dolgozzam fel igy?2016. okt. 30. 06:28
11/11 anonim válasza:
Hogy hogyan dolgozd fel? Azt csak te tudhatod. (lehet nem fogod soha elfogadni/feldolgozni)
Mindenki máshogy áll ehez a dologhoz.
Engem is megcsaltak 12 év után, 2 évig úgymond újra próbáltuk, nem ment. Igaz nekem nem csak az bökte a csőröm hogy megcsalt. Sokkal több minden történt az évek alatt amit már végül nem voltam hajlandó tovább tolerálni. Ezért úgydöntöttem legyen vége.
Szóval te tudod mit érzel, vagy mit nem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!