Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Van egy fiú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Van egy fiú, aki 4 éve tetszik. Ő 16, én 13. Továbbiak lent.

Figyelt kérdés

Van egy 16 éves fiú, aki már 4 éve tetszik.Én 13 vagyok... 13 éves, szépnek mondott, széles csípőjű, nagy kék szemű, középhosszú szőke hajú lány.Mellbőségem... nos, olyanom gyakorlatilag nincs, mégis gyakran néznek 14-nek. Stílusom:sportosan elegáns.

Róla annyit kell tudni, hogy kb. 180 centi és 30 kiló vasággyal(mondjuk ez erős túlzás, de... na mindegy.)Októberben volt 16, városi pingpongbajnok, és szép nagy barna szeme van, barna haja és 3 kis anyajegy a bal fülén(hogy megszállott lennék?Ó, dehogy...).Van egy öccse, aki fél tőlem.Állítólagos barátnőim elmondták neki, hogy bejön nekem, sőt, azzal nyüstölték, hogy jöjjön össze velem... pedig direkt kértem, hogy ne tegyék... azt mondta rá, hogy azért nem jön össze velem, mert nem ismer.Pedig nagyon jól tudja, hogy ki vagyok, tavay betlehemesen csomót beszélgettünk, ráadásul a legjobb haverja húga az egyik LB-m.Szünetekben sokat szokott nézni, de...Jaj!És csomót égek előtte, nem merek a szemébe nézni sem, amióta tudja... Mit csináljak?

2013. nov. 15. 13:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez de aranyos :)

légy hozzá kedves, próbálj meg vele összebarátkozni, és hátha kialakul valami. Majd ha már jobban megismertétek egymást, akkor mondd el neki, hogy tetszik.

2013. nov. 15. 14:14
 2/11 kismutyesz_ ***** válasza:
Ebben a korban még nagy a kor különbség. Szerintem hagyd, de te tudod.
2013. nov. 15. 14:15
 3/11 kismutyesz_ ***** válasza:
Ja és nem mindegy, hogy mennyire ismered.
2013. nov. 15. 14:16
 4/11 anonim ***** válasza:

Figyi, az, hogy valakit ismerünk az szubjektív fogalom.

Én pl. csa akkor jártam a barátaimmal, amikor már megismertem és bíztam bennük... és az nálam nem pár randit jelentet, hanem hónapokat.

Lehet ő is olyan típus, aki nem minden ismerős lánnyal jön össze. Ha különösebben nem ismer és nem kelletetted fel az érdeklődését akkor ne várd, hogy úgy viselkedjen mint aki kedvel.

A hiányosságokat pedig csak úgy tudod pótolni, ha beszélsz vele. Tehát minél többet beszél vele annál jobban megismer. És onnantól már az ő döntése, hogy mit lép feléd. (azért vedd számításba, hogy ő már tinikorban jócskán benne van, és vannak nemi vágyai, amit egy kordbelivel nem biztos, hogy szívesen kiél)

Sajnos pont a legrosszabb korban vagytok, mert itt 3 év, az nagy különbség. 3 év múlva te nő leszel ő pedig már majdnem férfi. Tehát lehet korban hozzá közelebbi lányt választ. Ez is benne van a pakliban.

2013. nov. 15. 14:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Ezen beszartam :D 13éves vagy de sokan néznek 14-nek? és neked már 9 évesen tetszett valaki? nekem akkor még csak a Batman figurák tetszettek :D
2013. nov. 15. 18:00
 6/11 anonim ***** válasza:

nem vagyok a korkülönbségek ellen..

de sztem a 16 éves srácoknak(legalábbis az ismerőseim közül)

vannak igényeik...

2013. nov. 15. 19:33
 7/11 A kérdező kommentje:

nem azér, de elég girnyó a srác, úgyhogy keress jobbat;) puszikállak tantyocskaaa<33

a friend

2013. nov. 17. 17:46
 8/11 A kérdező kommentje:

Luca te haggyál :D bazzeg nemigaz, legjobb barátnőm megtalál :D ezen beszartam :D

amúgy köszönök minden választ, nemsokára megint betlehemes :D

2013. nov. 18. 14:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Amint megjön az eszed el is fogod felejteni. Meg lesz számtalan ilyen kis említésre sem méltó nyomi, ne aggódj.
2013. nov. 19. 18:21
 10/11 Laylah ***** válasza:

Tetszik az írásstílusod! :) Meg amit leírtál, az is tök aranyos. Valóban igazuk van azoknak, akik azt állítják, hogy ebben a korban 3 év az sok, és saját tapasztalatom is ezt támasztja alá, ugyanakkor vannak ismerőseim, akiknek ez így bejött, és azóta is együtt vannak (lassan 10 éve). Szóval nem kell a statisztikákat nézegetni, mert bármi megtörténhet. Szerintem tegyél úgy, mintha nem tudnál semmiről, mintha nem történt volna semmi, és nem tudnál arról, hogy köptek neki a barátnőid, viselkedj úgy, ahogy eddig, természetesen, lazán, próbálj NEM FELTŰNŐEN minél többször beszélgetést kezdeményezni. Nem feltűnő alatt azt értem, hogy ne tök átlátszó indokkal menj oda hozzá, hanem tényleg egy konkrét dologgal, aztán lehet másfelé is terelni a szót, ha úgy van. :)

Annak, aki kinevet, mert 9 éves korodtól tetszik valaki (azt hiszem, 5-ös válaszoló), annak üzenem, hogy én is 8-9 éves voltam, mikor először felfigyeltem egy fiúra, akiről, bár már régen elsodort minket messzire az élet, még a mai napig szép emlékekkel gondolok vissza.

23/L

2013. nov. 19. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!